🇬🇧 İngiltere'de Ankara Anlaşması Vizesi Sonrası Güncel Girişimci Vize Alternatifleri

Sosyal_Eğitim

Moderator
Moderator
Kategori Mod.
Editör
Üretici
egitim.png

Brexit Sonrasında Türk Vatandaşlarının Londra'da Şirket Kurup Yasal Oturum Almasını Sağlayan Yeni Vize Türleri

Yıllarca Türk girişimcilerin İngiltere'ye (Londra'ya) sıfır sermaye şartıyla kapak atmasını, orada şirket kurup yasal oturum ve vatandaşlık almasını sağlayan efsane 'Ankara Anlaşması Vizesi' (ECAA), İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden ayrılmasıyla (Brexit) birlikte tamamen tarihe gömüldü. Peki şu an Londra'da iş kurmak isteyenler için hangi alternatif yollar var?

📋 Yeni Nesil İngiltere Girişimci Vize Türlerinin Detayları

Innovator Founder Visa (Yenilikçi Kurucu Vizesi): Eski girişimci vizelerindeki 50.000 Sterlinlik nakit sermaye şartı tamamen kaldırılmıştır. Ancak kuracağınız iş fikrinin İngiltere hükümeti tarafından onaylanmış kurullar (Endorsing Bodies) tarafından 'orijinal, ölçeklenebilir ve yenilikçi' olduğuna dair resmi onay belgesi alması şarttır.
Self-Sponsorship (Kendi Kendine Sponsorluk) Hilesi: İngiltere'de yasal olarak bir limited şirket kurup, ardından o şirketin lisans almasını sağlayarak kendi kurduğunuz şirketin personeli olarak kendinize çalışma vizesi (Skilled Worker) çıkarma taktiği son dönemin en popüler yasal göçmenlik çıkış kapısıdır.

❓ İngiltere'de (Londra'da) Şirket Kurup Yaşamak Hayaliniz Var Mı? Güncel Girişimci Vizelerini Araştıran Oldu mu?

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?