Selamlar millet, nasılsınız bakalım? Son zamanlarda internette, özellikle de TikTok'ta falan dönen bazı muhabbetler var ki benim kafamı karıştırıyor, bazen de güldürüyor. Bu "Sigma erkek" olayı, "Rizz" meselesi falan... Herkes bir şey diyor ama sanki kimse tam olarak ne olduğunu bilmiyormuş gibi. Yok efendim "yalnız kurt" olacaklarmış, yok kızlarla konuşmadan "rizz" yapacaklarmış... E nasıl oluyor o iş? Çocuklar "Sigma" olacağım diye sosyal medyada tuhaf hareketlere giriyor, "Rizz" kasacağım derken komik duruma düşüyorlar. Siz de denk gelmiyor musunuz bunlara? Benim gördüklerim efsane ya.
Şimdi gelelim asıl soruya: Siz ne düşünüyorsunuz bu akımlar hakkında? Gerçekten böyle bir olay var mı, yoksa sadece internetin bize sunduğu yeni bir "geyik" ve eğlence aracı mı? Çevrenizde böyle "Sigma" takılan veya "rizz" yapmaya çalışan tiplere denk geldiniz mi hiç? Bir gelsin bakalım yorumlar, biraz gülüp geçelim bu mevzulara, hem belki doğru düzgün bir tanımını da öğreniriz sizden! Hadi bakalım, klavyelerden dökülsün geyikler!