Apple'ın iPhone 17 serisi için 10 Ağustos'ta küresel bir fiyat artışına gideceği öne sürüldü. Söz konusu zammın yeni üretim stratejileriyle bağlantılı olduğu tahmin ediliyor.
Teknoloji dünyasında Apple'ın fiyatlandırma stratejilerine dair yeni iddialar gündeme geldi. İddialara göre şirket, eylül ayında tanıtılması beklenen iPhone 18 serisi öncesinde, mevcut iPhone 17 modelleri için 10 Ağustos tarihinde küresel çapta bir fiyat artışına gitmeye hazırlanıyor.
Sektördeki beklentilere göre bu fiyat güncellemesi, yeni nesil cihazların üretim kapasitesini artırmak ve eski modellerin üretim hacmini düşürmek amacıyla gerçekleştirilecek. Türkiye'deki cihaz fiyatlarını da etkilemesi beklenen bu zammın, tüm iPhone 17 modellerini kapsayıp kapsamayacağı ise henüz netlik kazanmadı. Apple cephesinden konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.
1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
iPhone 17 serisine 10 Ağustos'ta küresel çapta zam yapılacağı iddia edildi
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Apple, çevresel algılama yeteneğine sahip yeni bir AirPods modeli geliştirdiğini duyurmaya hazırlanıyor. Kızılötesi kamera teknolojisiyle donatılan cihazın iPhone 18 Pro ile tanıtılması bekleniyor.
Apple'ın merakla beklenen katlanabilir iPhone modeli için yeni renk iddiaları ortaya atıldı. Sızıntılar, cihazın gümüş ve koyu mavi tonlarında gelebileceğini gösteriyor.