İran'dan 'kültürel darbe' uyarısı

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Katılım
26 May 2026
Mesajlar
7,877
Tepkime puanı
0
Puanları
0
0041f0c69adef69c61123abe177487aa96615e9e2761fe605a6d5d2fcef6fd2f.webp


İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Muhammed Rıza Arif, ülkesine karşı toplumsal ve kültürel bir darbe hazırlığı yapıldığını iddia etti. Arif, bu planların İran İslam Cumhuriyeti'ni devirmeyi amaçladığını belirtti.

İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Muhammed Rıza Arif, ülkesine yönelik ciddi bir tehdit algısı olduğunu dile getirdi. Arif, dış güçlerin İran İslam Cumhuriyeti'ni devirmek amacıyla kapsamlı bir toplumsal ve kültürel darbe planı hazırladığını öne sürdü.

Yetkili isim, bu tür girişimlerin ülkenin mevcut yapısını hedef aldığını vurgulayarak, söz konusu planların devletin bekasına yönelik bir saldırı niteliği taşıdığını ifade etti. İran yönetimi, bu tür söylemlerle toplumsal direnci artırmayı hedefliyor.

1 kaynak ve 2 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Arif: "Düşman toplumsal-kültürel darbe planlıyor"

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Çin'den getirilen robot garson Fiko, restoran müşterilerinin ve özellikle çocukların ilgi odağı haline geldi. İşletmecisi, robotun maaşlı çalıştığını ve sürekli zam istediğini belirtti.

California'da gündeme gelen servet vergisi teklifini engellemek isteyen milyarderler, karşı kampanyaya milyonlarca dolarlık bağış yaptı. Teklifin yasalaşması durumunda 1 milyar dolar üzeri varlığı olanlardan tek seferlik yüzde 5 vergi alınması hedefleniyor.
 

Konuyu görüntüleyenler

SosyalForum'a Hoş Geldiniz!

Sitemize henüz üye olmadınız mı? Binlerce güncel konuyu kaçırmamak, yorum yapmak ve sohbete katılmak için hemen aramıza katılın.

Şimdi Ücretsiz Üye Ol Hayır teşekkürler, ziyaretçi olarak okumaya devam edeceğim
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?
    Üst