Neler yeni

İran'dan nükleer tesis denetimi için protokol şartı

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Aramıza Katıl! Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
c0cd68ee12303909a3a14d934c5b3f93ec112b7910baf6849838170ce21b59cf.webp

İran Atom Enerjisi Kurumu Başkanı İslami, saldırıya uğrayan tesislerin denetimi için yeni bir protokolün şart olduğunu açıkladı. İslami, bu süreç tamamlanmadan UAEA'nın denetim talep edemeyeceğini vurguladı.

İran Atom Enerjisi Kurumu Başkanı Muhammed İslami, saldırıya uğrayan nükleer tesislerin denetim sürecine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İslami, söz konusu tesislerin denetlenebilmesi için öncelikle yeni kurallar ve protokoller oluşturulması gerektiğini belirtti.

Bu protokollerin onaylanıp yürürlüğe girmesinin zorunlu olduğunu ifade eden İslami, yasal süreç tamamlanmadan Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı'nın (UAEA) herhangi bir denetim talebinde bulunmasının mümkün olmadığını vurguladı.

1 kaynak ve 2 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

İran: Saldırıya uğrayan nükleer tesisler için denetim protokolü olmadan UAEA denetim talep edemez

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Şahan Gökbakar'ın başrolünde yer aldığı Recep İvedik 3, 2010 yılında izleyiciyle buluştu. Film, depresyondaki Recep İvedik'in Zeynep ile tanışması sonrası değişen hayatını anlatıyor.

2021 yapımı komedi filmi Hep Yek 4: Bela Okuma Altan, izleyiciler tarafından merak ediliyor. Film, başı beladan kurtulmayan iki karakterin yaşadığı maceraları konu alıyor.

Konuyu görüntüleyenler

SosyalForum'a Hoş Geldiniz!

Sitemize henüz üye olmadınız mı? Binlerce güncel konuyu kaçırmamak, yorum yapmak ve sohbete katılmak için hemen aramıza katılın.

Şimdi Ücretsiz Üye Ol Hayır teşekkürler, ziyaretçi olarak okumaya devam edeceğim

💡 En çok hangi alandaki konular ilginizi çekiyor?

• Güncel Gündem & Haberler

• Teknoloji & Yapay Zeka

• Bilim, Kültür & Tarih

• Eğlence, Magazin & Yaşam

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
SON DAKİKA MAGAZİN

Magazin Dünyasının En Sıcak Gelişmeleri

Ünlüler, özel haberler, flaş iddialar ve gündeme damga vuran magazin gelişmeleri tek tıkla cebinizde.

Hemen Keşfet
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?