Neler yeni

🏢 İş Arkadaşlarıyla Mesafe Ayarı: Plazada Kanka Edinmek Ne Kadar Sağlıklı?

Sosyal_Eğitim

Moderator
Moderator
Kategori Mod.
Editör
Üretici
İşin Aslı Nereye Gidiyor Bu Durum?

Günün 8-10 saatini yan yana geçirdiğimiz iş arkadaşlarıyla öğlen yemekleri, kahve molaları derken aradaki profesyonel duvarlar yıkılır ve aşırı samimi, sırlar paylaşılan 'kankalık' ilişkileri başlar. Peki plazada dost edinmek kurumsal açıdan güvenli midir?

Gözden Kaçırdığımız Detaylar ve Madalyonun Diğer Yüzü

Unutmayın ki orası bir çıkar ortaklığı ve profesyonel performans alanıdır. Yarın bir gün aynı terfi pozisyonu için kankanızla yarışmak zorunda kaldığınızda veya aranız açıldığında, kahve molasında anlattığınız tüm o özel sırlar, yöneticiniz hakkındaki eleştirileriniz birer kurumsal silaha dönüşüp önünüze gelebilir.

Benim Naçizane Yaklaşımım ve Önerilerim

• İş yerindeki insanlarla her zaman güler yüzlü, sempatik ve yardımsever olun ancak kişisel hayatınıza, ideolojilerinize veya şirket hakkındaki gerçek olumsuz fikirlerinize dair kırmızı çizgilerinizi, mesafenizi asla bozmayın.
• İş arkadaşlığı ile gerçek hayat dostluğunu birbirine karıştırmamak, plazanın o suni dünyasındaki dengeleri akıl sağlığınız ve kariyer güvenliğiniz için korumak en mantıklısıdır.

Siz Ne Düşünüyorsunuz? Gelin Tartışalım

Değerli Sosyal Forum sakinleri; iş yerinden edindiğiniz ve hala görüştüğünüz gerçek kalıcı dostlarınız var mı? Yoksa plazada kanka olmaz diyenlerden misiniz?

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?