Neler yeni

👔 İş Hayatı İçin Business English (İş İngilizcesi) Kursları Gerçekten Parasına Değer Mi?

Sosyal_Eğitim

Moderator
Moderator
Kategori Mod.
Editör
Üretici
egitim.png

Ticari Jargon, Sunum Teknikleri Ve Kurumsal İletişim Becerilerini Geliştirmenin Ekonomik Alternatifleri

Dil kurslarının vitrinlerini süsleyen 'Business English' sınıfları, normal genel İngilizce kurslarına göre her zaman iki katı daha pahalı fiyatlarla satılır. Şirketlerde sunum yapacak, kurumsal toplantıları yönetecek profesyoneller için bu kurslara devasa bütçeler dökmek gerçekten şart mıdır?

📊 Kursların Sunduğu İçerik İle Sektörün Gerçek Beklentileri Analizi

Kurslar Genellikle Teori Satar: Business English kurslarında genellikle klasik iş mektubu şablonları, grafik yorumlama geyikleri dönmektedir. Sizin kendi spesifik yazılım, finans veya pazarlama sektörünüzün iç canlı jargonunu (jargon) bu kurslarda yakalamanız çok zordur.
Ücretsiz Global Alternatifler (Coursera/YouTube): Dünyaca ünlü üniversitelerin (Örn: Wharton veya University of Washington) Coursera üzerinde açtığı tamamen ücretsiz 'Business English for Career Development' tarzındaki sertifikalı online programları takip etmek, pahalı lokal kurslardan fersah fersah daha kalitelidir.

❓ Kariyeriniz İçin Hiç Özel 'Business English' Eğitimi Aldınız mı? Kurumsal Dili Geliştirmenin En Etkili Yolu Sizce Ne?

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?