Hatay'ın İskenderun ilçesinde polis ekipleri tarafından SPA ve masaj salonlarına denetim yapıldı. Kurallara uymayan işletmelere işlem uygulanırken, izinsiz çalışan 9 yabancı uyruklu kişi sınır dışı edilmek üzere gönderildi.
Hatay'ın İskenderun ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bölgedeki SPA merkezleri ve masaj salonlarına yönelik kapsamlı bir denetim gerçekleştirdi. Toplam 8 iş yerinin incelendiği operasyonda, ruhsatsız faaliyet gösteren ve sigortasız işçi çalıştıran işletmeler tespit edilerek haklarında yasal süreç başlatıldı.
Denetimler sırasında çalışma izni bulunmadığı belirlenen 9 yabancı uyruklu kişi de yakalandı. Söz konusu şahıslar, sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi. Emniyet birimlerinin bölgedeki denetim faaliyetlerinin kararlılıkla sürdürüleceği bildirildi.
1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Trakya bölgesinde etkili olan yağışlar ayçiçeği üreticilerini umutlandırırken, son günlerdeki sıcak hava dalgası endişe yaratıyor. Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli'nde yetkililer hasat döneminde verimin yüksek olacağını öngörüyor.
Küba Devlet Başkanı Miguel Díaz-Canel, ABD'nin ülkesine yönelik uyguladığı ambargoları bir savaş eylemi olarak nitelendirdi. Ekonomik krizlere rağmen Fidel Castro'nun mirasına bağlı kalacaklarını belirten Díaz-Canel, teslim olmayacaklarını vurguladı.
Adalet Bakanı Akın Gürlek'in 2015 yılındaki saldırıya dair 5 şüphelinin gözaltına alındığını duyurmasının ardından Fenerbahçe Spor Kulübü bir açıklama yayımladı. Kulüp, devletin soruşturmadaki kararlı tutumunu desteklediğini belirtti.