Hatay'ın İskenderun ilçesinde polis ekipleri tarafından SPA ve masaj salonlarına denetim yapıldı. Kurallara uymayan işletmelere işlem uygulanırken, izinsiz çalışan 9 yabancı uyruklu kişi sınır dışı edilmek üzere gönderildi.
Hatay'ın İskenderun ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bölgedeki SPA merkezleri ve masaj salonlarına yönelik kapsamlı bir denetim gerçekleştirdi. Toplam 8 iş yerinin incelendiği operasyonda, ruhsatsız faaliyet gösteren ve sigortasız işçi çalıştıran işletmeler tespit edilerek haklarında yasal süreç başlatıldı.
Denetimler sırasında çalışma izni bulunmadığı belirlenen 9 yabancı uyruklu kişi de yakalandı. Söz konusu şahıslar, sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi. Emniyet birimlerinin bölgedeki denetim faaliyetlerinin kararlılıkla sürdürüleceği bildirildi.
1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Türkiye Büyük Millet Meclisi, terörsüz bir gelecek hedefi doğrultusunda hazırlanan kanun teklifini geniş bir mutabakatla kabul etti. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, kararın terör örgütünün silah bırakması için yasal zemin oluşturduğunu vurguladı.
Artvin'de bir taksi şoförü, hatalı sollama yapan kamyonu fark ederek olası bir kazayı dikkati sayesinde önledi. Olay anı araç içi kamerasına yansıdı.
Suudi Arabistan Kraliyet ailesinin eski danışmanı Nawaf Obaid, Mekke İttifakı'nın bölgesel güvenliği yeniden şekillendireceğini belirtti. Türkiye'nin askeri kapasitesine vurgu yapan Obaid, ittifakın Müslüman ülkeler için bir NATO işlevi göreceğini savundu.