Neler yeni

İŞKUR'dan yedi ayda 848 bin kişiye istihdam desteği

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Katılım
26 May 2026
Mesajlar
1,120
Tepkime puanı
0
Puanları
0
85c4bab60445de2f56f4a94e85deb732b6240975810f62ecee695d937eb4dbf4.webp


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, İŞKUR'un yılın ilk yedi ayındaki istihdam verilerini açıkladı. Kurum aracılığıyla 848 bine yakın vatandaş iş sahibi oldu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) faaliyetlerine ilişkin güncel verileri kamuoyuyla paylaştı. Bakan Işıkhan'ın açıklamasına göre, 2024 yılının ocak ve temmuz ayları arasındaki dönemde İŞKUR, toplamda 848 bine yakın vatandaşın işe yerleştirilmesine aracılık etti.

İstihdam piyasasındaki hareketliliği desteklemeye devam eden kurum, yılın ilk yedi ayında gerçekleştirdiği çalışmalarla iş arayanlar ile işverenleri buluşturmayı sürdürdü. Bakanlık, bu süreçte sağlanan istihdam rakamlarıyla iş gücü piyasasına katkı sağlamayı hedefliyor.

1 kaynak ve 2 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

İŞKUR, yılın 7 ayında yaklaşık 848 bin işe yerleştirmeye aracılık etti

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

CHP'den istifa eden Cemil Tugay, yer aldığı bir WhatsApp grubundan ayrıldı. Tugay'ın AK Parti'ye geçeceği iddiaları ise Özgür Özel tarafından reddedildi.

Fransız devi PSG'nin Arda Güler için yüksek bir bonservis bedeli ödemeye hazır olduğu iddia ediliyor. Bu transfer gerçekleşirse Fenerbahçe önemli bir gelir elde edecek.
 

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?
    Üst