Neler yeni

İsrail'in Barış Planına Uymaması Durumunda Ortak Radikal Adımlar Söz Konusu

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Katılım
26 May 2026
Mesajlar
4,277
Tepkime puanı
0
Puanları
0
4de03f4f861befb2d2de5f6e016a3103ac1184dea57ef40fd36f631804cf8a99.webp


Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Kahire'de Mısır Dışişleri Bakanı Bedr Abdulati ile bir araya gelerek, Gazze Barış Planı'na İsrail'in uymaması halinde Türkiye, Mısır ve Katar'ın radikal adımlar atacağını belirtti.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Kahire'de Mısır Dışişleri Bakanı Bedr Abdulati ile ortak bir basın toplantısı düzenledi.

Toplantıda, Türkiye, Mısır ve Katar'ın ABD aracılığıyla Gazze Barış Planı'nı hayata geçirmek için yoğun çaba sarf ettikleri vurgulandı.

Fidan, Filistin tarafının bu süreçte büyük fedakarlıklar yaptığını ve planın ikinci aşamasına geçildiğini söyledi.

İsrail'in bu aşamada taahhütlerini yerine getirmemesi halinde, Türkiye, Katar ve Mısır'ın radikal adımlar atmaya hazır olduklarını belirtti.

Bu adımların gerçekleşmesi için ABD'nin İsrail'e gerekli baskıyı uygulamasının beklendiği ifade edildi.

1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
 

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?
    Üst