Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
İsrail'in inşa ettiği Ayrım Duvarı, Doğu Kudüs ve Batı Şeria arasındaki bağı zayıflatıyor. Bu durum bölgedeki Filistinli öğrencilerin eğitim hayatında ciddi aksamalara yol açıyor.
İsrail tarafından inşa edilen ve kamuoyunda Ayrım Duvarı olarak bilinen yapı, işgal altındaki Doğu Kudüs ile Batı Şeria arasındaki sosyal ve fiziksel bağları koparma noktasına getirdi. Uygulanan sıkı geçiş kısıtlamaları, bölgedeki günlük yaşamı olduğu kadar eğitim faaliyetlerini de doğrudan etkiliyor.
Özellikle Doğu Kudüs'te eğitim gören Filistinli öğrenciler, ulaşım engelleri ve güvenlik politikaları nedeniyle okullarına erişimde büyük zorluklar yaşıyor. Söz konusu kısıtlamalar, öğrencilerin eğitim süreçlerinde ciddi aksamalara ve mağduriyetlere neden oluyor.
1 kaynak ve 2 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
İsrail'in "Kudüs ile Batı Şeria'nın bağlarını koparma girişimi" eğitimde de aksamaya neden oldu
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Kadıköy'de gerçekleştirilecek trafik düzenlemesi kapsamında bazı cadde ve sokakların trafiğe kapatılacağını açıkladı. Sürücüler için alternatif güzergahlar belirlendi.
Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde evde tüfekle oynarken yaralanan 10 yaşındaki çocuk, hastanede yaşamını yitirdi. Olayla ilgili adli soruşturma başlatıldı.