Neler yeni

İstanbul'da büyük deprem beklentisi ve hazırlık süreci

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
493bc422476a584ede32bee4ea21242712edd0b6a64b7aa04c71e9ecb64d36dd.webp

Uzmanlar, Marmara Bölgesi'nde 7'nin üzerinde büyüklükte bir depremin yaklaştığı konusunda uyarıyor. İstanbul için hazırlık sürecinde zamanın giderek azaldığı vurgulanıyor.

Bilim insanları, Marmara Denizi merkezli beklenen büyük depremin adım adım yaklaştığına dikkat çekiyor. Uzmanların tahminlerine göre, sarsıntının büyüklüğünün 7 seviyesinin üzerinde olması öngörülüyor. Bu durum, İstanbul'un olası bir afete karşı hazırlık durumunu yeniden gündeme getirdi.

Yetkililer ve uzmanlar, şehir için kritik olan zamanın hızla daraldığını belirterek, hazırlık çalışmalarının önemine vurgu yapıyor. İstanbul'un deprem gerçeğiyle yüzleşmesi ve gerekli önlemlerin alınması için sürecin kritik bir aşamada olduğu ifade ediliyor.

1 kaynak ve 2 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

TÜRKSAT uydularındaki geçiş süreci, bazı kullanıcıların televizyon yayınlarının kesilmesine neden oldu. Bu durumu fırsata çeviren bazı teknik servisler, basit bir frekans ayarı için yüksek ücretler talep ediyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Doğu Karadeniz için kuvvetli yağış uyarısında bulunurken, AKOM İstanbul'da sıcaklıkların artacağını belirtti. Kars'ta ise yaz ortasında yağan dolu bölgeyi beyaza bürüdü.

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre temmuz ayında trafiğe 207 bin 508 yeni taşıt eklendi. Toplam araç sayısı ise yılın ilk yedi ayında 1 milyonu aşkın artış gösterdi.

Konuyu görüntüleyenler

SosyalForum'a Hoş Geldiniz!

Sitemize henüz üye olmadınız mı? Binlerce güncel konuyu kaçırmamak, yorum yapmak ve sohbete katılmak için hemen aramıza katılın.

Şimdi Ücretsiz Üye Ol Hayır teşekkürler, ziyaretçi olarak okumaya devam edeceğim
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?