Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
İstanbul'da milyonlarca öğrenci yeni eğitim yılına başlarken, okul kapasitesini artıracak yeni yatırımlar ve bakım çalışmaları tamamlandı. İl Milli Eğitim Müdürü Murat Mücahit Yentür, okulların eğitime hazır olduğunu açıkladı.
İstanbul'da yeni eğitim öğretim yılı heyecanı yaşanıyor. Şehir genelinde yaklaşık 2,7 milyon öğrenci ders başı yapmaya hazırlanırken, eğitim altyapısını güçlendirmek amacıyla önemli adımlar atıldı. Bu kapsamda 82 yeni okul ve 2 bin 202 derslik öğrencilerin hizmetine sunuldu.
Öğrencilerin daha güvenli ve modern ortamlarda eğitim alabilmesi için 313 okulda kapsamlı bakım ve onarım çalışmaları başarıyla tamamlandı. Eğitim sürecinde görev alacak 157 bin 418 öğretmen de yeni dönem için hazır durumda. İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Murat Mücahit Yentür, okulların yeni döneme hazır olduğunu belirtti.
1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
İstanbul'da yaklaşık 2,7 milyon öğrenci yeni eğitim dönemine başlıyor
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
OpenAI, insan zekasına yakın yetenekler sergileyen yeni modeli GPT-6 Astra'yı duyurdu. Şirket yönetimi, bu gelişmeyi yapay genel zeka döneminin başlangıcı olarak tanımlıyor.
ChatGPT, Claude ve Grok platformlarında aynı anda yaşanan teknik aksaklıklar dünya genelinde kullanıcıları etkiledi. Şirketler servislerin normale döndüğünü duyururken, kesintinin ortak bir nedeni olup olmadığı belirsizliğini koruyor.