Neler yeni

İstanbul'da İtalyan profesör evinde ölü bulundu

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
3263345e3925c73db002ca3fce2e971a0852c4841a2c26e700842ad526acd75c.webp

İstanbul Beyoğlu'nda yaşayan İtalyan profesör Ruggero D'Angerio evinde hayatını kaybetmiş halde bulundu. Savcılık, şüpheli ölüm üzerine soruşturma başlattı.

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde uzun yıllardır eğitim camiasında görev yapan İtalyan profesör Ruggero D'Angerio'dan haber alamayan emlakçısı, durumu kontrol etmek amacıyla Hacıahmet Mahallesi'ndeki konutuna gitti. Yedek anahtarı kullanarak daireye giriş yapan emlakçı, profesörü yatağında hareketsiz bir şekilde buldu. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesi üzerine olay yerine intikal eden sağlık ekipleri, D'Angerio'nun yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Olay yeri inceleme ekipleri tarafından gerçekleştirilen ilk kontrollerde, profesörün vücudunda herhangi bir darp, kesici veya delici alet yaralanmasına dair iz bulunmadığı rapor edildi. İstanbul'daki Galileo Galilei İtalyan Lisesi ve Özel İtalyan Lisesi gibi köklü kurumlarda öğretmenlik yapmış olan D'Angerio'nun vefatı, eğitim çevresinde üzüntüyle karşılandı. Savcılık makamı, olayı şüpheli bularak geniş çaplı bir soruşturma süreci başlattı. Profesörün kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla cenazesi, otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu morguna nakledildi. Yetkililer, soruşturmanın titizlikle sürdürüldüğünü ve incelemelerin devam ettiğini belirtti.

1 kaynak ve 6 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Beyoğlu'nda şüpheli ölüm: İtalyan profesör Ruggero D’Angerio evinde ölü bulundu!

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Bahçelievler Zambak Sokak'ta genç bir adam tartışma sonrası bıçakla yaralandı ve hayatını kaybetti. Şüpheli Y.E.C. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Triatlon şampiyonası kapsamında Beykoz ve Üsküdar’da bazı ana yollar trafiğe kapatıldı. Sürücüler, belirlenen alternatif güzergâhlara yönlendirilecek.

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?