Neler yeni

İstanbul'da sağanak felaketi: Ünlü isimler stüdyoda mahsur kaldı

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Katılım
26 May 2026
Mesajlar
30,620
Tepkime puanı
0
Puanları
0
6d7719ae1115805ab048e166f378829e5ae71d518f6efaf33e3c2132ad566811.webp


İstanbul Ayazağa'da etkili olan şiddetli yağış, Phoenix Stüdyoları'nı sular altında bıraktı. Murat Boz ve Demet Özdemir'in de aralarında bulunduğu yüzlerce kişi mahsur kaldı.

İstanbul'da etkisini gösteren şiddetli sağanak yağış, Ayazağa bölgesinde bulunan Phoenix Stüdyoları'nda ciddi bir krize yol açtı. Bölgedeki su seviyesinin hızla yükselmesi sonucu stüdyo binası sular altında kalırken, içeride bulunan yaklaşık 200 ila 250 kişi mahsur kaldı. Durumu sosyal medya hesapları üzerinden duyuran ünlü şarkıcı Murat Boz, elektriklerin kesildiğini ve araçların su üzerinde sürüklendiğini belirterek yetkililerden acil yardım çağrısında bulundu.

Yaşanan felaket sırasında stüdyoda bulunan isimlerden biri de oyuncu Demet Özdemir oldu. Özdemir, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda binadaki su seviyesinin giderek yükseldiğini ifade ederek yardım istedi. Murat Boz ise canlı yayın açarak içerideki durumu gözler önüne serdi. Boz, kadın çalışanların üst katlara tahliye edildiğini ancak bölgedeki yolların yaklaşık iki metre su altında kalması nedeniyle çıkışın imkansız hale geldiğini belirtti.

Bölgedeki kriz devam ederken, fotoğrafçı Gizem Günkal'dan gelen bilgiler umut verici oldu. Günkal, jandarma ekiplerinin botlarla bölgeye ulaştığını ve tahliye çalışmalarının başlatıldığını duyurdu. Ekipler, bölgedeki akıntının çok şiddetli olması nedeniyle araç girişinin mümkün olmadığını ve kurtarma operasyonunun botlarla yürütüleceğini bildirdi. Öte yandan, şarkıcı Nazan Öncel de benzer şekilde yolların kapandığını ve çevredeki bir okulda çocukların mahsur kaldığını belirterek durumun ciddiyetine dikkat çekti. Bölgedeki ekiplerin yoğun yağış altında mahsur kalan vatandaşları güvenli bölgelere ulaştırmak için yürüttüğü çalışmalar devam ediyor.

1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Oyuncu Esra Bilgiç 32. yaş gününü kutladı. Sevgilisi Faruk Sabancı, sosyal medya üzerinden romantik bir mesaj paylaştı.

Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölümüne dair üçüncü tanıtım izleyiciye sunuldu. Yayınlanan görüntülerdeki dramatik ifadeler dikkat çekti.
 

Konuyu görüntüleyenler

💡 En çok hangi alandaki konular ilginizi çekiyor?

  • Güncel Gündem & Haberler

  • Teknoloji & Yapay Zeka

  • Bilim, Kültür & Tarih

  • Eğlence, Magazin & Yaşam


Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
SON DAKİKA MAGAZİN

Magazin Dünyasının En Sıcak Gelişmeleri

Ünlüler, özel haberler, flaş iddialar ve gündeme damga vuran magazin gelişmeleri tek tıkla cebinizde.

Hemen Keşfet →
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
⭐
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?
    Üst