- Katılım
- 26 May 2026
- Mesajlar
- 30,620
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
İstanbul'da etkisini artıran sağanak yağışlar, derelerden taşınan sular nedeniyle Boğaz'ın rengini kahverengiye çevirdi. Sarıyer kıyılarında yoğunlaşan renk değişimi havadan görüntülendi.
İstanbul'da dün başlayan ve bugün şiddetini artıran sağanak yağışlar, şehrin deniz kıyılarında gözle görülür bir değişime yol açtı. Özellikle Sarıyer bölgesindeki kıyı kesimlerinde, derelerden ve yollardan gelen yağmur sularının Boğaz'a karışmasıyla deniz suyu kahverengiye döndü.
Yağışın etkisiyle meydana gelen bu renk değişimi, bölgede havadan yapılan çekimlerle kayıt altına alındı. Şehir genelinde etkisini sürdüren olumsuz hava koşulları, su akışının yoğun olduğu noktalarda deniz ekosistemini ve görünümünü doğrudan etkilemeye devam ediyor.
1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
İstanbul'da yağmurun etkisiyle denizin rengi değişti
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
İstanbul'da düzenlenen Defender Engel Atlama Yarışmaları, spor ve cemiyet dünyasını bir araya getirdi. Kemer Atlı Spor Kulübü'ndeki etkinlik iki gün sürdü.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yürütülen kış lastiği zorunluluğu 15 Kasım 2026 tarihinde başlayacak. Uygulama, ticari araçlar için beş ay boyunca geçerli olacak.