Eyüpsultan'da Kuzey Marmara Otoyolu üzerinde yaklaşık 15 metre yükseklikteki viyadük ayağında mahsur kalan bir keçi, itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Halatla indirilen hayvan sağ salim sahibine teslim edildi.
Eyüpsultan ilçesinde Kuzey Marmara Otoyolu üzerinde bulunan bir viyadükte ilginç bir olay yaşandı. Yaklaşık 15 metre yükseklikteki viyadük ayağında mahsur kalan bir keçi, vatandaşların ihbarı üzerine ekiplerce kurtarıldı.
Olay yerine sevk edilen itfaiye ekibi, hayvanı güvenli bir şekilde indirmek için çalışma başlattı. Ekipler halatla aşağı inerek keçiyi iple bağladı ve yukarı çekerek kurtardı.
Kurtarma operasyonunun ardından keçi, sahibine teslim edildi. Hayvanın o yüksekliğe nasıl çıktığının tespit edilemediği belirtildi.
1 kaynak ve 6 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Milli Eğitim Bakanlığı, 2026-2027 eğitim yılına dair çalışma takvimini yayımladı. Yeni dönemde ders zili 14 Eylül'de çalarken, eğitim yılı Haziran 2027'de sona erecek.
Dumlupınar Caddesi'nde kontrolünü kaybeden halı yüklü tır dereye düştü. Kazada yaralanan sürücü hastaneye kaldırılırken araçtaki yükler başka araçlara taşındı.