Neler yeni

İzmir açıklarında göçmen operasyonu

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Aramıza Katıl! Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
c0a162a982a62be9f49e5775eb5ee67aa20f5d1b7039c7fec612f429e4065091.webp

İzmir'in Seferihisar ve Çeşme ilçeleri açıklarında gerçekleştirilen operasyonlarda toplam 67 düzensiz göçmen yakalandı ve kurtarıldı. Göçmenler, yasal işlemlerin tamamlanması için İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, İzmir kıyılarında düzensiz göç hareketliliğine karşı yürüttüğü çalışmalar kapsamında iki ayrı müdahalede bulundu. Seferihisar ilçesi açıklarında, Sahil Güvenlik Mobil Kıyı Gözetleme Aracı tarafından tespit edilen lastik bot içerisindeki 37 düzensiz göçmen, ekiplerin müdahalesiyle yakalandı.

Eş zamanlı olarak Çeşme ilçesi açıklarında ise sürüklenen bir lastik bot içerisinde yardım çağrısında bulunan 30 düzensiz göçmen, bölgeye sevk edilen ekipler tarafından kurtarılarak kıyıya getirildi. Operasyonlar sonucunda güvenli bir şekilde karaya çıkarılan toplam 67 düzensiz göçmen, kimlik tespiti ve diğer yasal süreçlerin yürütülmesi amacıyla İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne gönderildi. Sahil Güvenlik birimleri, bölgedeki devriye faaliyetlerini aralıksız sürdürerek deniz üzerindeki düzensiz göç girişimlerine karşı denetimlerini devam ettiriyor.

1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

İzmir açıklarında 37 düzensiz göçmen yakalandı, 30 göçmen kurtarıldı

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Tekirdağ ve Kırklareli'nin Karadeniz kıyısındaki ilçelerinde olumsuz hava şartları nedeniyle denize girmek yasaklandı. Yetkililer, boğulma riskine karşı vatandaşları uyardı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi, yeni eğitim dönemi öncesinde okullarda kapsamlı ilaçlama çalışması başlattı. Öğrencilerin sağlıklı bir ortamda eğitim görmesi hedefleniyor.

Konuyu görüntüleyenler

💡 En çok hangi alandaki konular ilginizi çekiyor?

• Güncel Gündem & Haberler

• Teknoloji & Yapay Zeka

• Bilim, Kültür & Tarih

• Eğlence, Magazin & Yaşam

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
SON DAKİKA MAGAZİN

Magazin Dünyasının En Sıcak Gelişmeleri

Ünlüler, özel haberler, flaş iddialar ve gündeme damga vuran magazin gelişmeleri tek tıkla cebinizde.

Hemen Keşfet
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?