Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Beydağ'da hayata geçirdiği yeni sulama tesisiyle tarımsal verimliliği artırmayı hedefliyor. 3 milyon liralık yatırımla kurulan sistem, bölgedeki çiftçilerin su ihtiyacını karşılayacak.
İzmir Büyükşehir Belediyesi, tarımsal üretimi desteklemek amacıyla Beydağ ilçesinin Beyköy mahallesinde yeni bir sulama tesisini tamamlayarak hizmete açtı. Toplam 3 milyon liralık bütçeyle hayata geçirilen proje, bölge çiftçisi için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.
Tesis, 347 ton kapasiteli bir sulama havuzu ve bin metrelik kapalı iletim hattından oluşuyor. Modern altyapı sayesinde 182 dekarlık tarım arazisi suya kavuşurken, sistemin toplam 185 çiftçi ailesine doğrudan fayda sağlaması planlanıyor. Kapalı iletim hattı teknolojisi, suyun daha verimli kullanılmasını sağlarken sulama süresini de önemli ölçüde kısaltıyor.
1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
İzmir Beydağ'da üreticinin beklediği su geldi: 182 dekarlık tarım arazisi suya kavuştu!
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Suudi Arabistan temsilcisi Al-Hilal, tecrübeli golcü Karim Benzema ile yollarını ayırma kararı aldı. Serbest kalacak olan Fransız oyuncunun futbol kariyerine devam edeceği belirtildi.
Trabzon'da düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı konserinde vatandaşlar bayram coşkusunu doyasıya yaşadı. Etkinlikte sahne alan sanatçılar ve müzik grupları katılımcılara keyifli anlar sundu.