Neler yeni

İzmir'de Okul Taşınma Kararlarına Velilerden Tepki

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Aramıza Katıl! Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
38b86938f0aa3163a8412eaa9c137b9fb9376f1eea9015855aed2779e9706181.webp

İzmir'de bazı okulların taşınma kararı veliler tarafından protesto edildi. Veliler, kapasite yetersizliği nedeniyle eğitim kalitesinin düşeceğinden endişe ediyor.

İzmir'de bir grup veli, okulların taşınması yönündeki kararları protesto etmek amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü binası önünde bir araya geldi. Planlanan düzenlemeye göre, Salih İşgören İlkokulu ve Melih Özakat İlkokulu öğrencilerinin Konak Gazi Ortaokulu binasına nakledilmesi öngörülüyor.

Veliler, üç farklı okulun aynı binada eğitim görmesinin ciddi kapasite sorunlarını beraberinde getireceğini savunuyor. Mevcut derslik yetersizliği nedeniyle bazı özel eğitim ve okul öncesi sınıflarının kayıtlarının durdurulduğu belirtiliyor. Öte yandan, Kahramanlar Mustafa Öğütveren İlkokulu ve Ortaokulu'nda ikili eğitimden tam gün eğitime geçiş yapıldığı bilgisi paylaşıldı.

1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

İzmir’de velilerden okul taşınmalarına tepki: Bu yanlıştan acilen dönülmeli!

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Rize'de akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış yollarda su birikintilerine yol açtı. Belediye ekipleri ulaşımın normale dönmesi için çalışma başlattı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, istifa kararından vazgeçme sürecini ve takımın son durumunu değerlendirdi. Deneyimli çalıştırıcı, yönetimin desteğinin kararında etkili olduğunu vurguladı.

Konuyu görüntüleyenler

💡 En çok hangi alandaki konular ilginizi çekiyor?

• Güncel Gündem & Haberler

• Teknoloji & Yapay Zeka

• Bilim, Kültür & Tarih

• Eğlence, Magazin & Yaşam

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
SON DAKİKA MAGAZİN

Magazin Dünyasının En Sıcak Gelişmeleri

Ünlüler, özel haberler, flaş iddialar ve gündeme damga vuran magazin gelişmeleri tek tıkla cebinizde.

Hemen Keşfet
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?