- Katılım
- 26 May 2026
- Mesajlar
- 22,168
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Jeep, B-SUV segmentindeki iddialı modeli Avenger'ı yenilenen tasarım ve teknolojik özelliklerle Türkiye pazarına sundu. Araç, üç farklı motor seçeneği ve lansmana özel fiyatlarla showroomlardaki yerini aldı.
Jeep, Türkiye pazarında büyük ilgi gören B-SUV modeli Avenger'ı kapsamlı yeniliklerle güncelledi. Yeni LED Matrix farlar, 7'li aydınlatmalı ön ızgara ve revize edilen tampon tasarımıyla dış görünümü güçlendirilen model, teknolojik donanımlarıyla da dikkat çekiyor. Araçta 360 derece görüş sağlayan park kameraları ve Seviye 2 otonom sürüş gibi gelişmiş güvenlik sistemleri standart olarak sunuluyor.
İç mekanda yapılan iyileştirmelerle malzeme kalitesi artırılan Avenger'da, yeni gri desenli kumaş ve suni deri kombinasyonlu koltuklar kullanılıyor. Orta konsol ve kapı panellerindeki güncellemeler, kullanıcı deneyimini daha rafine bir seviyeye taşıyor. Jeep Marka Direktörü Selim Eskinazi, modelin Türkiye'deki büyüme stratejilerinde kritik bir rol oynadığını belirterek, 6 bin 500 adedi aşan satış başarısının Türk tüketicisinin modele olan güvenini kanıtladığını ifade etti.
Yeni Avenger serisi, farklı kullanıcı ihtiyaçlarına hitap eden üç ana seçenekle satışa sunuluyor:
Avrupa genelinde 270 bin sipariş barajını aşan Avenger, Jeep'in macera ruhunu ve SUV karakterini modern teknolojilerle birleştirerek segmentindeki rekabeti artırmayı hedefliyor. Marka, bu yeni seriyle birlikte müşterilerine yaşam tarzlarına en uygun aracı seçme özgürlüğü tanımayı amaçlıyor.
1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eksim Holding'in 40. yıl dönümü kutlamalarına katılarak bir sergi açılışı gerçekleştirdi. Konuşmasında holdingin kurucularını anan Erdoğan, geçmişe sahip çıkmanın önemine vurgu yaptı.