- Katılım
- 26 May 2026
- Mesajlar
- 33,079
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
Yeğen Levent İnanır, Kadir İnanır'ın mal varlığının yok edildiğini iddia ederek Jülide Kural'a tepki gösterdi. Kural ise İnanır'ın serveti hakkındaki iddiaları reddetti.
Yeğen Levent İnanır, ünlü oyuncu Kadir İnanır'ın miras durumu hakkında açıklamalarda bulunan Jülide Kural'a sert tepki gösterdi. Levent İnanır, Kadir İnanır'ın varlıklarının yok edildiğini öne sürerek, 2025 yılında satılan evlerin gelirlerinin nereye gittiğini sorguladı.
Jülide Kural ise Kadir İnanır'ın büyük bir serveti olduğu yönündeki iddiaları kesin bir dille reddetti. Kural'a göre, Kadir İnanır'ın mal varlığı bir ev, üç eski model otomobil ve bir miktar birikimden ibaret. Ayrıca, İnanır'ın sahip olduğu kurbağa koleksiyonunun manevi değeri olduğunu ve 25 lüks saate sahip olduğu iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirtti.
1 kaynak ve 6 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Üniversitelerde akademik personel atama ve yükseltme kriterlerine merkezi bir alt sınır getirilmesine yönelik mevzuat çalışmaları gelecek yıl tamamlanacak. Bu kapsamda, veriye dayalı politika geliştirme, performans değerlendirme ve uluslararası öğrenci sayısını artırma gibi alanlarda da önemli düzenlemeler yapılacak.
Bir hastanede kızına silahla saldırmaya çalışan baba, özel harekat polislerinin operasyonuyla yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, 12. Türk Tıp Dünyası Kurultayı'nda genç araştırmacıların hedeflerini yüksek tutmaları gerektiğini belirtti. Bayraktar, genetik ve sinirbilimdeki gelişmelere dikkat çekerek kişiye özel ilaçların önemini vurguladı.