Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Milli Eğitim Bakanlığı, yeni eğitim yılı uyum süreci kapsamında kamuda çalışan velilere özel izin hakkı tanıdı. Veliler, 7-11 Eylül tarihleri arasında günlük 3 saat idari izin kullanabilecek.
Milli Eğitim Bakanlığı, yeni eğitim ve öğretim yılında öğrencilerin okula uyum süreçlerini güçlendirmek amacıyla yeni bir düzenlemeyi hayata geçiriyor. Bu kapsamda, ailelerin sürece daha etkin katılımını sağlamak hedefleniyor.
Yapılan resmi açıklamaya göre, kamuda görev yapan velilerden biri, 7-11 Eylül tarihleri arasında günlük 3 saati aşmayacak şekilde idari izinli sayılacak. Söz konusu uygulama, çocukların okul ortamına alışma sürecinde velilerin destekleyici rolünü artırmayı amaçlıyor. Bakanlık, bu adımla eğitimde aile katılımını teşvik etmeyi planlıyor.
1 kaynak ve 2 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
MEB açıkladı! Kamuda çalışan velilere 7-11 Eylül tarihlerinde günde 3 saat izin
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Fenerbahçe forması giyen Cengiz Ünder, Çorum FK'ya transfer olmaya hazırlanıyor. Deneyimli oyuncunun bugün sağlık kontrollerinden geçerek resmi imzayı atması bekleniyor.
Alanya'da son on yılda tropikal meyve üreticisi sayısı ve ekim alanları önemli oranda artış gösterdi. Bölge, avokado başta olmak üzere çok sayıda türle Avrupa pazarı için önemli bir tedarikçi olmayı hedefliyor.