Neler yeni

Kanal D'den Yeni Sezona İddialı Başlangıç

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Aramıza Katıl! Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
72aa5e89c38ca97e0b220affd2832ccebca18b3a8db42bf25116f84408f9d5fe.webp

Kanal D, yeni sezon için hazırladığı özel tanıtım filmiyle izleyicilerin karşısına çıkıyor. Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı, yeni dönemde üç yeni dizinin ekranlara geleceğini açıkladı.

Kanal D, yeni yayın dönemine yönelik hazırladığı tanıtım filmiyle izleyicilerde merak uyandırdı. Kanal D Drama ve Tanıtım Ekibi tarafından hazırlanan özel klipte, kanalın sevilen yapımları yeni sezonun ritmini belirleyen bir şarkı eşliğinde bir araya getirildi. Tanıtım filminde Uzak Şehir, Daha 17, Güller ve Günahlar ve Haysiyet dizilerinin yanı sıra Beyazla Joker programından kesitler sunuldu.

Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada yeni sezon stratejilerine dair önemli ipuçları verdi. Mevcut başarılı yapımların devam edeceğini belirten Yancı, izleyicileri üç yeni dizinin beklediğini ifade etti. Yancı, yeni sezonda eğlenceli içeriklerin ve çok konuşulacak programların ekranlarda olacağını vurguladı.

Tanıtım filminin en dikkat çeken bölümleri ise yeni projelere yapılan göndermeler oldu. Türk edebiyatının önemli eserlerinden biri olan Susuz Yaz ve ilk görüntüleri paylaşılan Karakuyu, kanalın yeni dönemdeki sürprizleri olarak öne çıktı. Özgün anlatımı ve duygusal atmosferiyle dikkat çeken tanıtım filmi, "Biz Türkiye'yiz, Biz Kanal D'yiz" sloganıyla sona erdi. Kanal yönetimi, bu iddialı tanıtımla yeni sezona güçlü bir giriş yapmayı hedefliyor.

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in üçüncü haftasında Göztepe'yi konuk ediyor. Mücadele bu akşam gerçekleşecek.

Resmi Gazete'nin 29 Ağustos 2026 tarihli sayısında çeşitli yönetmelik değişiklikleri ve kamulaştırma kararları yer aldı. Sağlık, enerji ve ulaşım alanlarını ilgilendiren yeni düzenlemeler yürürlüğe girdi.

Konuyu görüntüleyenler

💡 En çok hangi alandaki konular ilginizi çekiyor?

• Güncel Gündem & Haberler

• Teknoloji & Yapay Zeka

• Bilim, Kültür & Tarih

• Eğlence, Magazin & Yaşam

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
SON DAKİKA MAGAZİN

Magazin Dünyasının En Sıcak Gelişmeleri

Ünlüler, özel haberler, flaş iddialar ve gündeme damga vuran magazin gelişmeleri tek tıkla cebinizde.

Hemen Keşfet
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?