Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Karabük'te düzenlenen toplantıda yeni eğitim yılı öncesi alınacak güvenlik önlemleri ele alındı. Okullarda görev yapacak personel sayısı ve kurumlar arası iş birliği planlandı.
Karabük Valisi Oktay Çağatay'ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, 2026-2027 eğitim öğretim yılı öncesinde okul çevrelerinde uygulanacak güvenlik tedbirleri masaya yatırıldı. Eğitim ve Güvenlik Projesi çerçevesinde kurumlar arasındaki koordinasyonun artırılması hedefleniyor.
Toplantı kapsamında okulların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla 377 temizlik personeli ile 149 bahçe personelinin görevlendirilmesi kararlaştırıldı. Öğrencilerin daha güvenli bir ortamda eğitim alabilmesi için yürütülen çalışmaların, yeni dönem başlamadan önce tamamlanması planlanıyor.
1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Türkiye'nin ilk yerli elektrikli ana hat lokomotifi E5000'in seri üretim çalışmaları Eskişehir'de devam ediyor. Vali Erdinç Yılmaz, test sürüşüne katıldığı projede üretimin Avrupa standartlarına uygun olduğunu belirtti.
Bitlis'in Tatvan ilçesinde gerçekleştirilen narkotik operasyonunda bir aracın stepnesine gizlenmiş uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan iki şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Sivas Kongresi'nin 107. yıl dönümü, şehir genelinde düzenlenen çeşitli kültürel ve sportif etkinliklerle anılıyor. Kutlamalar, geniş katılımlı halk oyunları gösterisiyle başlayıp şampiyona ile sona erecek.