Neler yeni

Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde YKS Yerleştirme Başarısı

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
6e7f1cf311927eb3fbb1db7b05646bf7e81b333408dec1e6409a491203a029b7.webp

Karadeniz Teknik Üniversitesi, 2026 YKS yerleştirme sürecinde yüksek bir doluluk oranına ulaştı. Üniversitenin lisans ve ön lisans programları öğrencilerden yoğun ilgi gördü.

Trabzon'da eğitim faaliyetlerini sürdüren Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ), 2026 YKS yerleştirme sonuçlarına göre akademik başarısını bir kez daha kanıtladı. Üniversite genelinde ulaşılan yüzde 99,40'lık doluluk oranı, eğitim kalitesine olan güveni gözler önüne serdi.

Üniversitenin akademik birimlerinde gerçekleşen yerleştirmelerde lisans programları yüzde 99,13 doluluk oranına ulaşırken, ön lisans programlarında ise yüzde 100 oranında tam doluluk sağlandı. KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, 71 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan üniversitenin yeni öğrencileriyle daha da güçlendiğini ifade etti.

1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

KTÜ’nün Başarısı, 2026 YKS Sonuçlarına Yansıdı: Rekor Doluluk Oranına Ulaşıldı

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Gümüşhane'nin Şiran ilçesinde bulunan Tomara Şelalesi, yaz sezonunda doğa tutkunlarının uğrak noktası haline geldi. Kırk Gözeler olarak da bilinen bölge, sunduğu imkanlarla dikkat çekiyor.

Sivas'ta meydana gelen trafik kazasında şarampole uçan minibüsteki 4 kişi yaşamını yitirdi. Kazada yaralanan 10 kişi hastanelere kaldırıldı.

Konuyu görüntüleyenler

SosyalForum'a Hoş Geldiniz!

Sitemize henüz üye olmadınız mı? Binlerce güncel konuyu kaçırmamak, yorum yapmak ve sohbete katılmak için hemen aramıza katılın.

Şimdi Ücretsiz Üye Ol Hayır teşekkürler, ziyaretçi olarak okumaya devam edeceğim
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?