Neler yeni

Karadeniz'de doğal gaz üretimini artıracak platformda kritik aşama

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
77f33efdc786f213e62d13f740b0fc8f7540dbc2f07b4d7fe8459cdfe420513f.webp

Karadeniz'de doğal gaz üretim kapasitesini iki katına çıkarması hedeflenen Osman Gazi Yüzer Üretim Platformu'nda önemli bir montaj işlemi tamamlandı. Alev kulesinin yerleştirilmesiyle birlikte platformun göreve başlaması için hazırlıklar hız kazandı.

Karadeniz'de yürütülen doğal gaz üretim çalışmalarında önemli bir dönüm noktasına ulaşıldı. Bölgedeki üretim kapasitesini iki katına çıkarması planlanan Osman Gazi Yüzer Üretim Platformu için kritik bir aşama daha geride bırakıldı.

Platformun 96 metre yüksekliğindeki ve 260 ton ağırlığındaki alev kulesinin montajı başarıyla tamamlandı. Bu teknik gelişme, platformun operasyonel hazırlık sürecinde büyük bir ilerleme kaydedilmesini sağladı. Söz konusu altyapı yatırımı, bölgedeki enerji üretim hedeflerine ulaşılması noktasında stratejik bir rol üstleniyor.

1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Osman Gazi Yüzer Üretim Platformu Karadeniz'de göreve bir adım daha yaklaştı

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

TAYSAD'ın yürüttüğü İş Mükemmelliği UR-GE Projesi kapsamında otomotiv tedarikçileri toplam 297 milyon TL'lik ekonomik kazanım elde etti. Ticaret Bakanlığı destekli programın altıncı dönem başvuruları 12 firma kontenjanıyla açıldı.

Türkiye'deki serbest bölgeler temmuz ayında ihracat rakamlarını önemli ölçüde artırdı. Teknoloji odaklı üretim ve istihdam verileri sektörün büyümesini destekliyor.

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?