Karaman'da Tekerlekli Paten Şampiyonası Tamamlandı

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
82368348048eb8ba266109c721ac42f9a4cbc46403ef873944b6da03d3dea942.webp

Karaman'da düzenlenen Tekerlekli Paten Türkiye Şampiyonası sona erdi. Üç gün süren yarışlarda dereceye giren sporculara ödülleri takdim edildi.

Türkiye Kaykay Federasyonu tarafından düzenlenen Tekerlekli Paten Türkiye Şampiyonası, Karaman'da gerçekleştirilen final yarışlarıyla tamamlandı. 10 Ağustos tarihinde başlayan ve üç gün süren organizasyona, Türkiye'nin 13 farklı şehrinden toplam 155 sporcu katıldı. Karaman Stadyumu ve Merkez Spor Salonu yerleşkelerinde düzenlenen etkinlikte sporcular; 500, 600, 3000 ve 5000 metre kategorilerinde kıyasıya mücadele etti.

Şampiyonanın genel klasmanında Kocaeli takımı birinciliği elde ederken, İstanbul ikinci, Kayseri ise üçüncü sırada yer aldı. Yarışmaların ardından düzenlenen törenle dereceye giren sporculara ve takımlara madalya ile kupaları verildi. Ödüller, Türkiye Kaykay Federasyonu Başkanı Fahrettin Yıldız ve protokol üyeleri tarafından sahiplerine takdim edildi.

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Tekerlekli Paten Türkiye Şampiyonası, Karaman'da sona erdi

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

MHP lideri Devlet Bahçeli, Meclis'te kabul edilen yeni kanunun terörle mücadelede hukuki bir dönüm noktası olduğunu ifade etti. Bahçeli, devletin üniter yapısının korunmasının temel öncelik olduğunu belirtti.

Yaz aylarında artış gösteren yılan sokması vakalarına karşı uzmanlar, yanlış ilk yardım uygulamalarından kaçınılması ve vakit kaybetmeden 112'nin aranması gerektiğini belirtiyor. Doku kaybı ve solunum felci gibi ciddi risklere karşı dikkatli olunması tavsiye ediliyor.

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?