Karate Federasyonu'nda Usulsüzlük İddiaları: Suç Duyurusu Yapıldı

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Aramıza Katıl! Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
54f56aaf2332996f999596fe1f12bb9f8c57afcc720e3c676ad50aba14445da4.webp

Türkiye Karate Federasyonu Başkanı ve yöneticileri hakkında, usulsüz belge düzenlemeden usulsüz ödemelere kadar çeşitli iddialarla suç duyurusunda bulunuldu. Savcılıktan kapsamlı inceleme talep edildi.

Türkiye Karate Federasyonu Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri hakkında, federasyon bünyesindeki usulsüzlük iddiaları nedeniyle suç duyurusunda bulunuldu. İddialara göre, yönetim kurulu üyelerinin toplantılara katılmadığı halde imza attığı, gerekli şartları taşımayan kişilere para karşılığı milli sporcu belgesi verildiği öne sürüldü.

Ayrıca, 3 milyon 880 bin TL'lik bir bağış işleminin kurgusal olduğu, sporcu ve velilerden kayıt dışı para toplandığı iddia edildi. Liyakatsiz kişilerin organizasyonlarda görevlendirildiği ve usulsüz veya mükerrer harcırah ödemeleri yapıldığı da iddialar arasında yer alıyor. Bir yönetim kurulu üyesinin ise toplantıda hakarete uğradığı ve engellendiği belirtildi. Bu iddiaların ardından savcılıktan kapsamlı mali ve dijital inceleme yapılması talep edildi.

1 kaynak ve 6 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Türkiye Karate Federasyonu hakkında şok suçlama! Rüşvet karşılığı milli sporcu belgesi verildi iddiası: 3 milyon 800 binlik para transferi…

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Erzurum'un Aziziye ilçesinde bölge ekonomisi için kritik öneme sahip Söğütlü lahanasının hasadına geçildi. Üreticiler, yöresel lezzetlerin temelini oluşturan ürünün toplanması için tarlalara indi.

Gaziantep'in Bostancık Mahallesi'nde alacak verecek meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada Yusuf Özkan ve Yasin Özkablan hayatını kaybetti. Olayda 5 kişi de yaralanırken, kavga anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Konuyu görüntüleyenler

💡 En çok hangi alandaki konular ilginizi çekiyor?

• Güncel Gündem & Haberler

• Teknoloji & Yapay Zeka

• Bilim, Kültür & Tarih

• Eğlence, Magazin & Yaşam

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
SON DAKİKA MAGAZİN

Magazin Dünyasının En Sıcak Gelişmeleri

Ünlüler, özel haberler, flaş iddialar ve gündeme damga vuran magazin gelişmeleri tek tıkla cebinizde.

Hemen Keşfet
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?