- Katılım
- 26 May 2026
- Mesajlar
- 14,388
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Barcelona'nın KKTC'de futbol akademisi kurma kararını memnuniyetle karşıladı. Kasapoğlu, sporun birleştirici yönüne vurgu yaparak engelleme girişimlerine tepki gösterdi.
Önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Barcelona futbol kulübünün Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin başkenti Lefkoşa'da alt yaş gruplarına yönelik bir futbol akademisi kampı düzenleme kararını desteklediğini duyurdu.
Yazılı bir açıklama yapan Kasapoğlu, sporun mesafeleri ortadan kaldıran birleştirici bir güce sahip olduğunu belirtti. Rum tarafındaki bazı radikal kesimlerin organizasyonu engelleme çabalarına değinen Kasapoğlu, bu tür aşırılıkçı reflekslerin diplomasi alanında karşılık bulmaması gerektiğini ifade etti. Kasapoğlu, tarafları sağduyulu olmaya davet ederek sporun evrensel değerlerine vurgu yaptı.
1 kaynak ve 2 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
AK Parti'li Kasapoğlu'ndan Barcelona'nın Lefkoşa'daki futbol akademisi kararına destek
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi lig etabına kalabilmek için Lyon deplasmanında rövanş maçına çıkıyor. İlk maçta 1-1 berabere kalan sarı-lacivertliler, Fransa'da tur biletini arayacak.
ABD menşeli bir askeri nakliye uçağı Riga üzerinden Moskova'ya ulaştı. Kremlin yönetimi ise söz konusu uçuşla ilgili herhangi bir bilgilerinin bulunmadığını belirtti.