- Katılım
- 26 May 2026
- Mesajlar
- 16,001
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Katar ve İran dışişleri bakanları, Hürmüz Boğazı'ndaki güvenlik sorunlarını ve bölgesel tansiyonu görüştü. İki isim mayın temizliği konusunda fikir alışverişinde bulundu.
Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdurrahman Al Sani, İran Dışişleri Bakanı Abbas Erakçi ile kritik bir görüşme gerçekleştirdi. İkili, Hürmüz Boğazı'nda bulunan mayınların temizlenmesi sürecini masaya yatırdı.
Bölgesel istikrarın korunması adına atılması gereken adımların değerlendirildiği toplantıda, mevcut gerilimin düşürülmesi hedeflendi. Taraflar, deniz güvenliği ve diplomatik çözüm yolları üzerine odaklanarak bölgedeki tansiyonu azaltma konusundaki kararlılıklarını vurguladı.
1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Katar ve İran dışişleri bakanları Hürmüz Boğazı'nda mayınların temizlenmesi ve gerilimin düşürülmesini görüştü
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Günlük iş akışlarında tabletlerin laptop yerine kullanılıp kullanılamayacağı, cihazın teknik kapasitesi ve yazılım uyumluluğuna bağlıdır. Kullanıcıların, satın alma öncesinde ihtiyaç duydukları özel yazılımların Android sürümlerini kontrol etmeleri önerilmektedir.
Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'in 3. haftasında görev alacak hakemleri açıkladı. Haftanın kritik karşılaşmalarını yönetecek isimler belirlendi.