Kate Moss ve kızı Lila Moss'un Akdeniz tatili

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
83cf69c5f77482d75ac5cb99a87f9acc64fdd259806bd36da763e41b24bb16d3.webp

Ünlü model Kate Moss, kızı Lila Moss ile birlikte İspanya'nın Formentera Adası'nda tatil yapıyor. Annesinin izinden giden Lila, kariyerine dair annesinin çekinceleri olduğunu ifade etti.

Dünyaca ünlü İngiliz süper model Kate Moss, kızı Lila Moss ile birlikte İspanya'nın gözde tatil noktalarından Formentera Adası'nda görüntülendi. Bir grup arkadaşıyla birlikte tekne gezisine çıkan ikili, Akdeniz güneşinin ve denizin keyfini çıkardı. Teknede keyifli anlar yaşayan anne ve kız, serinlemek için denize atlamayı da ihmal etmedi.

Annesinin izinden giderek moda dünyasına adım atan 23 yaşındaki Lila Moss, 2020 yılında Miu Miu defilesiyle podyum kariyerine resmi başlangıcını yapmıştı. O günden bu yana birçok prestijli lüks markanın kampanyasında yer alan genç model, annesinin kariyerine bakış açısını daha önce verdiği bir röportajda paylaşmıştı. Lila, annesinin modellik yapmasını uzun süre ertelediğini ve kendisine 'Tavsiye etmem' dediğini aktardı.

Kendi kariyerine 14 yaşında başlayan Kate Moss, kızının da aynı yaşta sektöre girmesine rağmen, başlangıçta bu mesleği seçmesi konusunda pek istekli bir tutum sergilememişti. Buna rağmen Lila Moss, günümüzde moda dünyasının en çok aranan yüzlerinden biri haline gelerek kendi başarısını kanıtlamış durumda.

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Lösemi tedavisi gördüğü Almanya'da hayatını kaybeden şarkıcı Cansever, memleketi Kuzey Makedonya'da toprağa verildi. Veles şehrinde düzenlenen cenaze törenine sanatçının yakınları ve sevenleri katıldı.

Show TV'nin popüler yapımı Muhtemel Aşk için yeni bir fragman yayınlandı. Tanıtımdaki dikkat çekici ifade izleyicilerle paylaşıldı.

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?