Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Korkuteli Kaymakamı Onur Yılmazer, Yazır Mahallesi'ndeki kamu kurumlarını ve tarımsal tesisleri ziyaret etti. Ziyaret kapsamında sağlık, eğitim ve tarım alanındaki çalışmalar yerinde incelendi.
Antalya'nın Korkuteli ilçesinde görev yapan Kaymakam Onur Yılmazer, Yazır Mahallesi'ne giderek yürütülen hizmetleri denetledi. Mahalle ziyareti kapsamında ilk durağı Yazır Aile Sağlığı Merkezi olan Yılmazer, burada görevli personelle bir araya gelerek sağlık hizmetlerinin işleyişi hakkında detaylı bilgi aldı.
Eğitim kurumlarını da ihmal etmeyen Kaymakam Yılmazer, Yazır Fevziye Polat İlkokulu ve Ortaokulu'nu ziyaret ederek okul yönetimiyle görüştü. Eğitim faaliyetlerinin mevcut durumunu değerlendiren Yılmazer, son olarak Yazır Tarım Kalkınma Kooperatifi'ne ait soğuk hava deposuna geçti. Tesiste incelemelerde bulunan Yılmazer, bölgedeki tarımsal ürünlerin depolanması ve muhafaza süreçleri hakkında yetkililerden kapsamlı raporlar alarak ziyaretini tamamladı.
1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Afyonkarahisar'da seyir halindeyken damperi açılan kamyon, yön tabelasına çarparak büyük hasara yol açtı. Kazada şans eseri can kaybı yaşanmadı.
Muğla İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen bir haftalık asayiş denetimlerinde 67 şüpheli yakalandı. Adli makamlara sevk edilen şüphelilerden 16'sı tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Bursa'da düzenlenen 10. Çalı Köy Filmleri Festivali, üç gün süren etkinliklerin ardından ödül töreniyle tamamlandı. Festivalde sinema gösterimlerinin yanı sıra akademik sempozyumlar ve atölyeler de yer aldı.