Neler yeni

Kayseri'de Dijital Dönüşüm: CBS Kayseri Uygulaması Yayında

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Aramıza Katıl! Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
55d35267bcf2cc63589556368b4809fe6aae2ed4185d61d04adc8aa5c19eb781.webp

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların belediye hizmetlerine kolayca ulaşabilmesi için CBS Kayseri mobil uygulamasını hayata geçirdi. Uygulama üzerinden imar planı ve nöbetçi eczane gibi birçok bilgiye hızlıca erişilebiliyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, akıllı şehircilik vizyonu kapsamında dijital hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Belediye bünyesindeki Akıllı Şehircilik ve Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından geliştirilen CBS Kayseri mobil uygulaması, vatandaşların şehirle ilgili ihtiyaç duyduğu verilere mobil cihazlar üzerinden ulaşmasını sağlıyor.

Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın yönetiminde hayata geçirilen bu proje, kentin dijital dönüşüm sürecinde önemli bir adım olarak öne çıkıyor. Daha önce web tabanlı olarak sunulan kent rehberi hizmetinin mobil platformlara taşınmasıyla oluşturulan uygulama, kullanıcı dostu arayüzüyle dikkat çekiyor.

Uygulama sayesinde vatandaşlar; imar planlarını inceleyebiliyor, parsel sorgulama işlemlerini gerçekleştirebiliyor ve güncel nöbetçi eczane bilgilerine konum bazlı olarak ulaşabiliyor. Şehir yaşamını kolaylaştırmayı hedefleyen bu dijital çözüm, belediyenin sunduğu çeşitli hizmetleri tek bir noktada topluyor. CBS Kayseri uygulaması, hem Android hem de iOS işletim sistemli cihazlar için Play Store ve App Store mağazalarından ücretsiz olarak indirilebiliyor. Belediye yetkilileri, bu tür teknolojik yatırımlarla insan odaklı belediyecilik anlayışını dijital dünyada da sürdürmeyi amaçladıklarını belirtiyor.

1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

İngiltere Premier Lig temsilcisi Newcastle United, Bosna Hersekli savunmacı Amar Dedic ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. 24 yaşındaki oyuncu, teknik direktör Matthias Jaissle ile tekrar bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Geleneksel medya ile dijital platformlar arasındaki yasal yükümlülük farkları gündeme geldi. Uzmanlar, dijital mecraların da benzer denetim süreçlerine tabi tutulması gerektiğini savunuyor.

Konuyu görüntüleyenler

SosyalForum'a Hoş Geldiniz!

Sitemize henüz üye olmadınız mı? Binlerce güncel konuyu kaçırmamak, yorum yapmak ve sohbete katılmak için hemen aramıza katılın.

Şimdi Ücretsiz Üye Ol Hayır teşekkürler, ziyaretçi olarak okumaya devam edeceğim
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?