- Katılım
- 26 May 2026
- Mesajlar
- 3,782
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
Kayseri'nin Talas ilçesinde bir grup genç, trafiğin yoğun olduğu caddede top oynayarak güvenliği tehlikeye attı. Çevredeki vatandaşların şaşkınlıkla izlediği olayda herhangi bir kaza yaşanmadı.
Kayseri'nin Talas ilçesinde, trafik güvenliğini hiçe sayan bir grup gencin davranışları dikkat çekti. Yukarı Mahalle Şehit Komandolar Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, kızlı erkekli toplam 10 kişiden oluşan grup, yolun ortasında top oynamaya başladı.
Kentin en yoğun güzergahlarından birinde gerçekleşen bu durum, araç trafiğini riske attı. Yoldan geçen sürücüler ve çevredeki vatandaşlar, grubun sergilediği rahat tavırları şaşkınlıkla izledi. Araçların geçişine rağmen oyuna devam eden şahıslar, bir süre sonra bölgeden ayrıldı.
Trafik güvenliğinin ciddi şekilde tehlikeye atıldığı anlarda, herhangi bir kazanın yaşanmamış olması çevredeki vatandaşlar tarafından rahatlamayla karşılandı.
1 kaynak ve 6 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Rahatlıkları pes dedirtti: İşlek caddede top oynadılar
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Giresun'da meydana gelen sel felaketinde, dere kenarında piknik yapan bir ailenin anne ve iki kızı yaşamını yitirdi. Arama kurtarma ekiplerinin çalışmaları sonucunda kayıpların cansız bedenlerine ulaşıldı.