Neler yeni

Kayserispor sezona galibiyetle başladı

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
7a2fb314834ca77a8acc5c45de093f5e246cec53f477646bc0f72974d6743fbb.webp

Kayserispor, 1. Lig'in ilk haftasında Vanspor'u 2-0 mağlup ederek sezona üç puanla giriş yaptı. Kulüp yönetimi, alınan galibiyetin ardından teknik ekip ve taraftarlara teşekkür mesajı yayımladı.

Kayserispor, 2026-2027 sezonunun ilk haftasında Akhisar deplasmanında Vanspor ile karşı karşıya geldi. Sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılan sarı-kırmızılı ekip, lige üç puanla başlamanın sevincini yaşıyor. Kulüp yönetiminden yapılan açıklamada, sezon öncesinde transfer tahtasının açılması ve kadronun güçlendirilmesi sürecinde büyük bir emek verildiği vurgulandı.

Yönetim kurulu, sahada sergilenen disiplinli oyun ve kazanma arzusunun gelecek adına umut verici olduğunu belirtti. Başkan Ali Çamlı ve yönetim kurulu üyeleri, bu başarının arkasında büyük bir özveri olduğunu ifade ederek, teknik heyet ve futbolcuları kutladı. Açıklamada, 90 dakika boyunca sahada Kayserispor armasının ağırlığına yakışır bir mücadele ortaya konulduğu ifade edildi.

Kulüp yönetimi ayrıca, Akhisar'a kadar gelerek takımı yalnız bırakmayan taraftarlara da özel bir parantez açtı. Taraftar desteğinin camianın ortak başarısı olduğu vurgulanan açıklamada, bu galibiyetin sezon boyunca hedeflenen başarıların ilk adımı olduğu belirtildi. Önlerinde uzun ve zorlu bir lig maratonu bulunduğunun bilincinde olduklarını belirten yönetim, her maça aynı ciddiyet ve kararlılıkla çıkacaklarını ifade etti. Kayserispor camiası, sezonun ilk haftasında alınan bu galibiyetle birlikte hedeflerine ulaşma konusundaki inancını pekiştirmiş oldu.

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Portekiz Premier Lig'in açılış haftasında Benfica, sahasında konuk ettiği Academico Viseu ile berabere kaldı. Karşılaşma karşılıklı gollerle 2-2 sona erdi.

Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, Süper Lig'in ilk haftasında oynanacak Alanyaspor maçı öncesinde taraftarları stadyuma davet etti. Kulübün transfer çalışmaları ve kombine satışları hakkında bilgi veren Yılmaz, yarışmacı bir takım hedeflediklerini vurguladı.

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?