Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Kepez Belediyesi bünyesindeki etüt merkezlerinde eğitim gören öğrenciler, LGS ve YKS sınavlarında elde ettikleri başarılarla dikkat çekti. Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, başarılı öğrencilere burs verileceğini duyurdu.
Antalya'nın Kepez ilçesinde belediye tarafından sunulan eğitim destek kursları, öğrencilerin akademik başarılarına katkı sağlamaya devam ediyor. Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, belediyenin etüt merkezlerinde sınava hazırlanan ve dereceye giren öğrencileri makamında kabul ederek başarılarını kutladı.
Belediye verilerine göre, toplam 822 öğrencinin eğitim desteği aldığı merkezlerde, LGS sınavına giren 198 öğrenciden 9'u yüzde 10'luk dilime girmeyi başardı. YKS sınavında ise 163 öğrenci arasından 5 kişi ilk 50 bin, 11 kişi ise ilk 100 bin sıralamasında yer aldı. Ayrıca kursiyerlerden 11'i dört yıllık, 21'i ise iki yıllık üniversite programlarına yerleşme hakkı kazandı.
Öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Kocagöz, belediyenin eğitim alanındaki çalışmalarının süreceğini belirtti. Kocagöz, sınavda üstün başarı gösteren öğrencilere burs desteği sağlanacağını müjdeledi. Bu destekle birlikte, gençlerin eğitim hayatlarındaki motivasyonlarının artırılması ve akademik hedeflerine ulaşmalarının kolaylaştırılması amaçlanıyor.
1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Kepez Belediyesinin eğitim kurslarında LGS ve YKS başarısı
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nde İsrailli yatırımcıların artan etkisi ve ayrıcalıklı muamele görmeleri kamuoyunda tepkilere yol açıyor. Uzmanlar, bu durumun stratejik ilişkileri zedeleyebileceği konusunda uyarıyor.