- Katılım
- 26 May 2026
- Mesajlar
- 17,737
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında Kocaelispor, geriye düştüğü maçta Konyaspor'u 2-1 mağlup etti. Ev sahibi Konyaspor ligdeki üçüncü maçında da puanla tanışamadı.
Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında oynanan mücadelede Kocaelispor, deplasmanda Konyaspor'u 2-1 mağlup ederek önemli bir galibiyete imza attı. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu'nda gerçekleşen karşılaşmanın ilk yarısı, 39. dakikada Tanguy Zoukrou'nun kendi kalesine attığı golle ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.
İkinci yarıda oyun disiplininden kopmayan Kocaelispor, 72. dakikada Massadio Haidara'nın golüyle skora denge getirdi. Maçın son bölümlerinde baskısını artıran konuk ekip, 86. dakikada Metehan Altunbaş'ın fileleri havalandırmasıyla sahadan 2-1 galip ayrıldı. Bu sonuçla puanını 6'ya çıkaran Kocaelispor moral bulurken, sezona kötü bir başlangıç yapan Konyaspor ise çıktığı üçüncü maçtan da puansız ayrılmanın üzüntüsünü yaşadı.
1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Kocaelispor geri döndü, Konya’da kazandı! Konyaspor’dan şok başlangıç
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında İstanbul ve Ankara'da bazı yollar trafiğe kapatılacak. Sürücülerin alternatif güzergahları kullanmaları önem taşıyor.
İzmit'te esnaf ziyareti gerçekleştiren Özgür Özel, bir vatandaşın fiziksel müdahalesiyle karşılaştı. Yaşanan kısa süreli gerginliğin ardından Özel, korumaları eşliğinde programına devam etti.