Neler yeni

Kocaelispor deplasmanda Konyaspor'u mağlup etti

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Aramıza Katıl! Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
b0093efc73b416b8ab1776325046a09e75b6aeaf1cc20dea3f1303ea1fb0a45a.webp

Trendyol Süper Lig'in üçüncü haftasında Konyaspor ile Kocaelispor karşı karşıya geldi. Mücadeleden galip ayrılan taraf 2-1'lik skorla konuk ekip oldu.

Trendyol Süper Lig'in üçüncü haftasında heyecan dolu bir karşılaşma yaşandı. TÜMOSAN Konyaspor, kendi sahasında Kocaelispor'u ağırladı. Zorlu geçen doksan dakikanın sonunda gülen taraf konuk ekip oldu. Kocaelispor, rakibini 2-1 mağlup ederek sahadan üç puanla ayrılmayı başardı. Ev sahibi ekip ise taraftarı önünde istediği sonucu alamayarak haftayı puansız kapattı.

1 kaynak ve 2 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

TÜMOSAN Konyaspor, Kocaelispor'a evinde 2-1 yenildi

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Milli Eğitim Bakanlığı, direksiyon sınavlarında sabit parkur yerine gerçek trafik koşullarının esas alınacağı yeni bir sisteme geçiş yapıyor. Eğitim ve sınav sürelerinin uzatıldığı düzenlemeyle daha nitelikli sürücülerin yetiştirilmesi hedefleniyor.

Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında Kocaelispor, geriye düştüğü maçta Konyaspor'u 2-1 mağlup etti. Ev sahibi Konyaspor ligdeki üçüncü maçında da puanla tanışamadı.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında İstanbul ve Ankara'da bazı yollar trafiğe kapatılacak. Sürücülerin alternatif güzergahları kullanmaları önem taşıyor.

Konuyu görüntüleyenler

💡 En çok hangi alandaki konular ilginizi çekiyor?

• Güncel Gündem & Haberler

• Teknoloji & Yapay Zeka

• Bilim, Kültür & Tarih

• Eğlence, Magazin & Yaşam

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
SON DAKİKA MAGAZİN

Magazin Dünyasının En Sıcak Gelişmeleri

Ünlüler, özel haberler, flaş iddialar ve gündeme damga vuran magazin gelişmeleri tek tıkla cebinizde.

Hemen Keşfet
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?