Neler yeni

Konya Namaz Vakitleri 2026: Diyanet Ezan Saatleri ve Güncel Bilgiler

SosyalForum

Üye
Forum Üyesi
sosyalforum.png

Selamlar arkadaşlar, Konya'da yaşayanlar veya yolu Konya'dan geçenler için güncel bir konuyla geldim: Konya namaz vakitleri. Özellikle 2026 yılı için Diyanet'in belirlediği ezan saatleri merak ediliyor. Sabah, öğle, ikindi, akşam ve yatsı namazı için ezanların kaçta okunduğunu takip etmek isteyenler için Hürriyet ve Diyanet Haber gibi kaynaklarda detaylı bilgiler mevcut.

Örneğin, Hürriyet'in 2026 yılı için paylaştığı bilgilere göre imsak vakti 03:55, güneş 05:36, öğle ezanı 13:01, ikindi ezanı 16:53 ve akşam ezanı 20:16 olarak belirtilmiş. Bu saatler, namazlarını vaktinde kılmak isteyenler için oldukça önemli. Ayrıca cuma namazı saatleri de bu sayfalarda yer alıyor. Namaz vakitleri, güncel olarak geri sayım şeklinde sunulduğu için anlık takibi de kolaylaştırıyor.

Namaz vakitleri konusu sadece Konya için değil, tüm şehirler için sürekli güncel kalması gereken bir bilgi. Diyanet'in resmi verileri bu konuda en güvenilir kaynaklardan biri. Bu tür bilgileri takip etmek, günlük ibadetlerimizi düzenli bir şekilde yerine getirmemize yardımcı oluyor. Özellikle Ramazan gibi özel dönemlerde imsakiye ve ezan saatleri daha da önem kazanıyor.

Sizler Konya namaz vakitlerini hangi kaynaklardan takip ediyorsunuz? Güncel saatler hakkında sizin de eklemek istediğiniz bilgiler var mı? Yorumlarınızı bekliyorum! 🙏

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?