Neler yeni

Konyaaltı Belediye Başkanı Kotan mesaisini sahada geçiriyor

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Aramıza Katıl! Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
1c9b6fbfb4104826c748c456cd3464c829f946dbc31d9a45ca12f515e0bd9e3f.webp

Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, görevini masa başında değil sahada vatandaşlarla iç içe sürdürüyor. Sabah yürüyüşleri ve akşam esnaf ziyaretleriyle ilçe halkının taleplerini doğrudan dinliyor.

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde belediye başkanı olarak görev yapan Cem Kotan, yönetim anlayışını saha çalışmaları üzerine kuruyor. Göreve başladığı günden bu yana rutin bir uygulama haline getirdiği sabah yürüyüşleri sayesinde, belediye binasına ulaşana kadar geçen sürede ilçedeki çalışmaları bizzat gözlemliyor. Bu süreçte bürokratlarından projeler hakkında bilgi alan Kotan, aynı zamanda karşılaştığı vatandaşların istek ve önerilerini de not ediyor.

Günün erken saatlerinde başlayan denetim trafiği, akşam saatlerinde esnaf ziyaretleriyle devam ediyor. Özellikle taksi durakları gibi yoğun noktaları tercih eden Kotan, esnafın sorunlarını yerinde dinleyerek çözüm üretmeye odaklanıyor. Esnaf ise belediye başkanının gösterdiği bu yakın ilgiden ve sorunlara karşı sergilediği duyarlı tutumdan memnuniyet duyduklarını belirtiyor.

Konyaaltı'nı halkla birlikte yönetme vizyonuna sahip olduğunu vurgulayan Cem Kotan, belediyecilik faaliyetlerinin sadece ofis ortamında yürütülemeyeceğini savunuyor. Vatandaşın ayağına giderek sorunları yerinde tespit etmenin önemine değinen Kotan, ilçenin her mahallesinde günün her saatinde halkın yanında olmaya devam edeceklerini ifade ediyor. Bu yaklaşım, yerel yönetim ile vatandaş arasındaki iletişimi güçlendiren bir köprü görevi görüyor.

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Başkan Kotan, Konyaaltı’nın nabzını sokakta tutuyor

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

AJet, 32 ülkeye yönelik başlattığı kampanya ile 100 bin indirimli koltuğu yolcuların beğenisine sundu. 1 Eylül ve 24 Ekim tarihleri arasındaki uçuşları kapsayan fırsat, 29 dolardan başlayan fiyatlarla dikkat çekiyor.

Konuyu görüntüleyenler

SosyalForum'a Hoş Geldiniz!

Sitemize henüz üye olmadınız mı? Binlerce güncel konuyu kaçırmamak, yorum yapmak ve sohbete katılmak için hemen aramıza katılın.

Şimdi Ücretsiz Üye Ol Hayır teşekkürler, ziyaretçi olarak okumaya devam edeceğim
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?