Neler yeni

Konyaspor ile Sarıyer Kola Arasında Sponsorluk Anlaşması

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Aramıza Katıl! Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
9abc92e19a1ae65b83efa02dcc898928f00348874e8f81dcf82e26ee794bb47e.webp

Konyaspor, 2026-2027 sezonu için Sarıyer Kola ile sponsorluk sözleşmesi imzaladı. İş birliği kapsamında kulübe özel logolu ürünlerin satışından gelir elde edilmesi hedefleniyor.

Konyaspor, 2026-2027 futbol sezonu içecek sponsorluğu için Sarıyer Kola ile resmi anlaşmaya vardı. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu'nda düzenlenen imza törenine kulüp ikinci başkanı Ali Kaya ve şirket yönetim kurulu başkanı Osman Oğuz katılım sağladı.

Yapılan iş birliği çerçevesinde Sarıyer Kola, yeşil-beyazlı kulübe özel içecekler üretecek. Konyaspor logosunu taşıyacak bu ürünlerin satışından elde edilecek gelirin bir kısmı doğrudan kulüp kasasına girecek. Şirketin Konya'da üretim tesisi bulunması, bu ortaklığa yerel bir nitelik kazandırıyor. Taraflar, bu anlaşmanın hem kulübe ekonomik destek sağlayacağını hem de şehir ile takım arasındaki aidiyet bağını güçlendireceğini öngörüyor.

1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Sarıyer Kola, Konyaspor’un 2026-2027 Sezonu İçecek Sponsoru Oldu

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Elektrik üretim tesislerinde su kullanım hakkı yönetmeliği güncellendi. Yeni düzenleme ile kısmi geçici kabul süreçlerine ek süre sınırı getirildi.

Kütahya Simav'da kurulan jeotermal ısıtmalı sera bölgesi üretime hazır hale getirildi. Projenin bölge ekonomisine yıllık 3 milyar lira katkı sağlaması bekleniyor.

Konuyu görüntüleyenler

💡 En çok hangi alandaki konular ilginizi çekiyor?

• Güncel Gündem & Haberler

• Teknoloji & Yapay Zeka

• Bilim, Kültür & Tarih

• Eğlence, Magazin & Yaşam

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
SON DAKİKA MAGAZİN

Magazin Dünyasının En Sıcak Gelişmeleri

Ünlüler, özel haberler, flaş iddialar ve gündeme damga vuran magazin gelişmeleri tek tıkla cebinizde.

Hemen Keşfet
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?