Neler yeni

KTÜ'de Yeni Öğrencilere Çiçekli Karşılama

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Aramıza Katıl! Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
760f95b831a737c71051dfe6bcf9ed4ca8783be1b6e7c88f18061398f1c672bc.webp

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ), yeni kayıt yaptıran öğrencilerini çiçeklerle karşıladı. Rektör Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı da etkinliğe katılarak öğrencilerle bir araya geldi.

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ), 2026-2027 akademik yılı öncesinde kayıtlarını tamamlayan yeni öğrencilerine yönelik özel bir karşılama etkinliği düzenledi. Üniversite kampüsünde gerçekleştirilen etkinlikte, kayıtlarının ilk gününü yaşayan öğrencilere çiçekler takdim edildi.

Karşılama programına katılan KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, yeni öğrencilerin heyecanına ortak oldu. Rektör Çuvalcı, öğrenciler ve aileleriyle sohbet ederek onlara üniversite hayatında başarılar diledi.

KTÜ'de yüz yüze kayıt işlemleri 24-28 Ağustos 2026 tarihleri arasında devam edecek. Elektronik kayıtlar ise 26 Ağustos 2026 tarihinde sona erecek. Yeni öğrenciler, bu kayıt süreçlerinin ardından 2026-2027 eğitim-öğretim yılına başlayacaklar.

1 kaynak ve 6 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde meydana gelen tarla yangını, ekiplerin ve köylülerin müdahalesiyle söndürüldü. Olayda 5 dekarlık alan zarar görürken yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Konya'da kalp spazmı geçiren sanatçı Hamiyet, hastanede yapılan başarılı anjiyo operasyonunun ardından sağlığına kavuştu. Sosyal medya üzerinden sevenlerine seslenen sanatçı, durumunun iyi olduğunu belirtti.

Konuyu görüntüleyenler

SosyalForum'a Hoş Geldiniz!

Sitemize henüz üye olmadınız mı? Binlerce güncel konuyu kaçırmamak, yorum yapmak ve sohbete katılmak için hemen aramıza katılın.

Şimdi Ücretsiz Üye Ol Hayır teşekkürler, ziyaretçi olarak okumaya devam edeceğim

💡 En çok hangi alandaki konular ilginizi çekiyor?

• Güncel Gündem & Haberler

• Teknoloji & Yapay Zeka

• Bilim, Kültür & Tarih

• Eğlence, Magazin & Yaşam

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
SON DAKİKA MAGAZİN

Magazin Dünyasının En Sıcak Gelişmeleri

Ünlüler, özel haberler, flaş iddialar ve gündeme damga vuran magazin gelişmeleri tek tıkla cebinizde.

Hemen Keşfet
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?