Neler yeni

🕵️ Kullanıcı Testi (UserTesting) Yaparak Saatlik Ek Gelir Sağlamak

Sosyal_Eğitim

Moderator
Moderator
Kategori Mod.
Editör
Üretici
egitim.png

İşin Aslı Nereye Gidiyor Bu Durum?

Büyük markalar yeni bir web sitesi veya mobil uygulama çıkardıklarında, sıradan kullanıcıların siteyi gezerken yaşadığı zorlukları görmek isterler. UserTesting benzeri platformlar, mikrofonunuzu açıp siteyi gezerken sesli düşünmeniz karşılığında size test başına 10 ila 60 dolar arasında ödeme yapar.

Gözden Kaçırdığımız Detaylar ve Madalyonun Diğer Yüzü

Çok kolay bir para kazanma yolu gibi görünse de sistem sizden üst düzey İngilizce konuşma ve sesli analiz yeteneği bekler. Ayrıca Türkiye lokasyonundaki kullanıcılara düşen test sayısı sınırlıdır; yani her gün saatlerce test bulamazsınız, sadece birer ek gelirdir.

Benim Naçizane Yaklaşımım ve Önerilerim

• Platforma kayıt olurken yapacakları ilk deneme testini (Screening test) aşırı ciddiye alın, mikrofon kalitenizin kusursuz olmasını sağlayın ve sitedeki gezinme deneyiminizi çok tane tane sesli olarak İngilizce analiz edin.
• Bilgisayarınızın arkasında bu tarz 3-4 farklı güvenilir test sitesini (TryMyUI, Userlytics) açık tutun; bildirim geldiği an ilk testi kapanlardan biri olmak ek gelir bütçenizi çok güzel besler.

Siz Ne Düşünüyorsunuz? Gelin Tartışalım

Değerli Sosyal Forum sakinleri; aramızda Kullanıcı Testi (UserTesting) sitelerinden harçlık veya ek gelir kazanan var mı?

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?