Neler yeni

Kuralsız Sokaklar'da Dünya Turu: Roma'dan Dubai'ye Sıra Dışı Deneyimler

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
274a35dc376c00b066d7cb60ef6b70f085e0d6a70e5e1e2fc72b571557a1f26a.webp

Mert Öztürk'ün sunduğu Kuralsız Sokaklar programı, Roma'nın arka sokaklarından Tanzanya'daki kabile geleneklerine ve Dubai'nin lüks yaşamına uzanan bir keşif yolculuğuna çıkıyor. Belgesel, farklı coğrafyalardaki yaşam biçimlerini tarafsız bir bakış açısıyla ekranlara taşıyor.

Mert Öztürk'ün hazırlayıp sunduğu Kuralsız Sokaklar, izleyicileri dünyanın farklı noktalarında sıra dışı bir yolculuğa çıkarıyor. Programın son bölümünde, İtalya'nın başkenti Roma'nın medyaya yansımayan yüzü mercek altına alındı. Romayı Koruyalım ekibiyle birlikte şehrin tekinsiz bölgelerine giren Öztürk, Colosseum çevresindeki parklarda evsizlerin kurduğu iptidai barınakları ve bölgedeki asayiş sorunlarını gözler önüne serdi.

Belgeselin bir diğer durağı ise Tanzanya oldu. Burada Masai kabilesinin kadim geleneklerini inceleyen ekip, kabile erkeklerinin evlilik ritüellerine ve hayvanlara zarar vermeden uygulanan geleneksel kan içme yöntemine tanıklık etti. Bu otantik deneyim, kabile üyelerinin Türkiye'ye gönderdiği selamlarla ekranlara yansıdı.

Yolculuğun son ayağında ise Birleşik Arap Emirlikleri'nin gözde şehri Dubai yer aldı. Şehrin altın kaplama mimarisi ve lüks tüketim alışkanlıklarını inceleyen Öztürk, altın parçacıklı cappuccino gibi şaşaalı sunumların tadına baktı. Dubai sahillerinde çok sayıda Türk vatandaşıyla karşılaşan gezgin, kenti Adım adım Anadolu ifadesiyle tanımlayarak, görkemli yaşamın yanı sıra alternatif gezi rotalarına da dikkat çekti.

Program, dünyanın farklı coğrafyalarındaki acı tezatları ve kültürel zenginlikleri izleyiciyle buluşturmaya devam ediyor. Sınır tanımayan hayatları keşfetmeyi sürdüren Kuralsız Sokaklar, her Cuma saat 20.00'de Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor.

1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Kübra Ünlü yazdı! Roma’nın Saklı Yüzünden Dubai’nin Altın Şatafatına; Sınırları Aşan Ekran Deneyimi!

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?