Neler yeni

🏢 Kurumsal Hayatta Siyaset ve Ofis Politikalarının Dışında Kalma Yolları

Sosyal_Eğitim

Moderator
Moderator
Kategori Mod.
Editör
Üretici
İşin Aslı Nereye Gidiyor Bu Durum?

Plazalarda veya büyük ofislerde iş sadece teknik görevleri yapmaktan ibaret değildir; arka planda dönen klikler, dedikodular, yöneticiye yakın olma çabaları (ofis siyaseti) kurumsal hayatın yazılı olmayan sert kurallarıdır.

Gözden Kaçırdığımız Detaylar ve Madalyonun Diğer Yüzü

'Ben siyaset yapmam, sadece işimi yapar çıkarım' diyen saf profesyoneller, maalesef ofis politikalarına kurban giderek hak ettikleri terfileri alamayabilir veya arka planda ezilebilirler. Kurumsal hayatta görünmez olmak elenmekle eş değerdir.

Benim Naçizane Yaklaşımım ve Önerilerim

• Ofis dedikodularına ve gruplaşmalara asla dahil olmayın, kimsenin arkasından konuşmayın; ancak kendi yaptığınız işlerin, başarıların üst yönetim tarafından görülmesini sağlayacak stratejik sunumlar yapmaktan (Self-PR) da çekinmeyin.
• Her departmanla eşit, profesyonel ve yardımsever ilişkiler kurarak ofis içi dengelerde 'tarafsız ama vazgeçilmez bir profesyonel' olarak konumlanın.

Siz Ne Düşünüyorsunuz? Gelin Tartışalım

Değerli Sosyal Forum sakinleri; iş yerindeki ofis politikaları ve dedikodular yüzünden mağduriyet yaşadınız mı? Plazalardaki bu yapay dengeler nasıl yönetilmeli?

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?