Selamlar SosyalForum ailesi!
Diğer yandan, transferin ilk duyurulduğu zamanlarda da farklı tepkiler vardı. Stadkolik gibi hesaplar "İki gün önce açıkladığımız Lesley Ugochukwu Yeni transfer hayırlı olsun" diyerek duyuruyu yapmış, ancak o zaman bile "Ben bu oyuncuyu hiç bilmiyorum iyimdir bilen varmı" ya da "Çöp. Madem paramız var neden bu" gibi yorumlar gelmişti. Hatta bazıları resmi açıklama yapılmadan inanmayacaklarını belirtmişti. A Spor'un Facebook sayfasında da Ugochukwu'nun İstanbul'a geldiği haberleri paylaşılmıştı. Bu kadar farklı beklenti ve yorum varken, oyuncunun üzerindeki baskının da arttığını söyleyebiliriz.
Levent Tüzemen'in eleştirilerine karşılık, bazı taraftarlar ise sabırlı olunması gerektiğini savunuyor. "Daha kaç maç oynadı. Adamı gömüyorsunuz?" ve "Sabredin mayıslar bizimdir" gibi yorumlar, oyuncuya zaman tanınması gerektiğini düşünenlerin sesi oluyor. Hatta Sasha Boey örneği verilerek, ilk başta eleştirilen oyuncuların sonradan ne kadar başarılı olabildiğine dikkat çekiliyor. Bu durum, her yeni transferde yaşanan bir döngü gibi duruyor aslında. Bir oyuncunun potansiyelini göstermesi için gerçekten ne kadar süreye ihtiyaç var?
Galatasaray'ın bu transferiyle ilgili beklentiler ve eleştiriler ortada. Sizce Levent Tüzemen haklı mı, yoksa Ugochukwu'ya şans verilmeli mi? Bu transferin Galatasaray'a katkısı ne olur? Yorumlarınızı ve düşüncelerinizi merak ediyorum!