Neler yeni

Lesley Ugochukwu Transferi: Galatasaray'da Hayal Kırıklığı mı, Yoksa Sabır mı Gerekiyor?

SosyalForum

Üye
Forum Üyesi
sosyalforum.png

Selamlar SosyalForum ailesi! 🙋‍♂️ Son günlerde Galatasaray'ın yeni transferi Lesley Ugochukwu hakkında bayağı bir konuşuluyor. Özellikle Levent Tüzemen'in "Nhaga varken Ugochukwu'yu almam. Bu transferi kim yaptıysa hesabını versin" şeklindeki sert eleştirileri gündeme bomba gibi düştü. Tüzemen, Ugochukwu'nun performansından memnuniyetsizliğini açıkça dile getirirken, bazı taraftarlar da bu transferin gereksiz olduğunu düşünüyor. Hatta bazı yorumlarda oyuncunun 'çöp' olduğu bile iddia ediliyor. Henüz sezon başlamadan bu kadar keskin yorumlar gelmesi sizce de biraz erken değil mi? 😬

Diğer yandan, transferin ilk duyurulduğu zamanlarda da farklı tepkiler vardı. Stadkolik gibi hesaplar "İki gün önce açıkladığımız Lesley Ugochukwu Yeni transfer hayırlı olsun" diyerek duyuruyu yapmış, ancak o zaman bile "Ben bu oyuncuyu hiç bilmiyorum iyimdir bilen varmı" ya da "Çöp. Madem paramız var neden bu" gibi yorumlar gelmişti. Hatta bazıları resmi açıklama yapılmadan inanmayacaklarını belirtmişti. A Spor'un Facebook sayfasında da Ugochukwu'nun İstanbul'a geldiği haberleri paylaşılmıştı. Bu kadar farklı beklenti ve yorum varken, oyuncunun üzerindeki baskının da arttığını söyleyebiliriz.

Levent Tüzemen'in eleştirilerine karşılık, bazı taraftarlar ise sabırlı olunması gerektiğini savunuyor. "Daha kaç maç oynadı. Adamı gömüyorsunuz?" ve "Sabredin mayıslar bizimdir" gibi yorumlar, oyuncuya zaman tanınması gerektiğini düşünenlerin sesi oluyor. Hatta Sasha Boey örneği verilerek, ilk başta eleştirilen oyuncuların sonradan ne kadar başarılı olabildiğine dikkat çekiliyor. Bu durum, her yeni transferde yaşanan bir döngü gibi duruyor aslında. Bir oyuncunun potansiyelini göstermesi için gerçekten ne kadar süreye ihtiyaç var?

Galatasaray'ın bu transferiyle ilgili beklentiler ve eleştiriler ortada. Sizce Levent Tüzemen haklı mı, yoksa Ugochukwu'ya şans verilmeli mi? Bu transferin Galatasaray'a katkısı ne olur? Yorumlarınızı ve düşüncelerinizi merak ediyorum! 👇

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?