Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
25 yılı aşan deneyimiyle modern yaşam alanlarına yönelik mobilyalar geliştiren marka; özgün tasarım anlayışı, kişiselleştirilebilir ürünleri, iç mimari danışmanlık hizmetleri, projelendirme desteği ve satış sonrası çözümleriyle sektörde kendine özgü bir konum oluşturuyor.
Türkiye mobilya sektöründe son yıllarda yaşanan gelişmeler, yerli üreticilerin uluslararası pazarlarda daha güçlü bir konuma ulaşmasını sağlıyor. Tasarım, üretim teknolojisi ve müşteri deneyimini bir araya getiren Loda Mobilya, 2000 yılında İstanbul’da başlayan yolculuğunu bugün Avrupa ve farklı dünya pazarlarına taşıyan Türk mobilya markalarından biri olarak öne çıkıyor.
Markanın son yıllardaki gelişiminde en dikkat çekici başlıklardan biri ise Avrupa’ya açılması ve ihracat faaliyetleriyle uluslararası pazarlarda büyümesi. Türkiye’de geliştirilen tasarım ve üretim deneyimini farklı ülkelere taşıyan marka, Avrupa’nın yanı sıra farklı kıtalardaki pazarlarda da varlığını güçlendiriyor.
Loda’nın hikâyesi 2000 yılında İstanbul’da başladı. Tech Design Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş. iştiraki olarak faaliyet gösteren marka, kuruluşundan bu yana mobilya sektöründeki gelişmeleri yakından takip ederek üretim ve tasarım kabiliyetlerini geliştirdi.
Geçen 25 yılı aşkın süre içerisinde mobilyayı yalnızca işlevsel bir ürün olarak değerlendirmek yerine, yaşam alanlarının karakterini belirleyen önemli bir tasarım unsuru olarak ele alan bir anlayış geliştirildi.
Modern üretim teknolojileri ile insan emeğini bir araya getiren üretim yaklaşımı, markanın gelişim sürecinin önemli parçalarından biri oldu. Tasarımcıların fikirleri, deneyimli zanaatkarların bilgi birikimi ve teknolojik üretim altyapısı aynı süreç içerisinde buluşturuldu.
Bugün gelinen noktada bu deneyim, Türkiye sınırlarını aşarak farklı ülkelerdeki tüketicilerle buluşuyor.
Loda’nın büyüme hikâyesinde Avrupa pazarı önemli bir yere sahip. Türkiye’de tasarlanan ve üretilen mobilyaların Avrupa’daki müşterilerle buluşturulması, markanın uluslararasılaşma stratejisinin dikkat çeken adımlarından biri.