- Katılım
- 26 May 2026
- Mesajlar
- 30,620
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
İngiltere'nin başkenti Londra'da bir araya gelen yüz binlerce kişi, Gazze'deki saldırıları protesto etti. Göstericiler İsrail'in bölgedeki eylemlerine karşı tepkilerini dile getirdi.
İngiltere'nin başkenti Londra, Filistin'e destek amacıyla düzenlenen devasa bir yürüyüşe ev sahipliği yaptı. Yüz binlerce katılımcı, İsrail'in Gazze'de sürdürdüğü saldırılara karşı tepkilerini göstermek için sokaklara döküldü. Şehir merkezinde toplanan kalabalık, bölgedeki insani duruma dikkat çekerek protestolarını barışçıl bir şekilde gerçekleştirdi. Güvenlik önlemleri altında devam eden yürüyüş, Gazze'deki olayların üçüncü yılına girmesiyle birlikte geniş bir katılımla gerçekleşti.
1 kaynak ve 2 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Londra'da yüz binlerce kişi Filistin'e destek için yürüdü
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Çaykur Rizespor, sahasında Fenerbahçe'yi ağırlıyor. Kritik mücadele bu akşam saat 19.00'da başlayacak.
Bingöl Havalimanı kavşağında meydana gelen iki araçlı kazada 5 kişi yaralandı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.
Diyarbakır'da sekiz katlı bir binanın çatısında çıkan yangın paniğe neden oldu. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle mahsur kalan vatandaşlar güvenli şekilde tahliye edildi.